The Hogeschool van Amsterdam, University of Applied Sciences, or Amsterdam University of Applied Sciences, is a large institute for higher professional education in the Netherlands, established in 1993. The HvA mainly offers bachelor’s degree programmes, but also has a number of master’s degree programmes

TitelOperations Director Digital Society School (0,8 – 1,0 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelDigitale Media & Creatieve IndustrieSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelSenior beleidsadviseur HR (0,8 – 1,0 fte)OpleidingsniveauWOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelBestuursstaf HvASelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelProjectcoördinator/communitymanager (0.3 – 0.4 FTE in overleg)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijzend PersoneelOnderdeelBusiness en EconomieSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelDocent / Onderzoeker Aviation met coördinatietaken (0,8 – 1,0 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijzend PersoneelOnderdeelTechniekSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelProduct Owner Toetsing (0,8 – 1,0 fte)OpleidingsniveauHBOOnderdeelFacility Services HvASelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelFunctioneel Beheerderder RoosterinformatiesystemenOpleidingsniveauHBOOnderdeelFacility Services HvASelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelSenior contractmanager (0,8 – 1 fte)OpleidingsniveauHBOOnderdeelFacility Services HvASelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
Titel2 Instructeurs Praktijkonderwijs (0,8 – 1,0 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijzend PersoneelOnderdeelMaatschappij en RechtSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelSecretaresse (0.5 fte)OpleidingsniveauMBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelOnderwijs en OpvoedingSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelMedewerker Personeel en Planning Amsterdam Fashion Institute (AMFI) (0,8 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelDigitale Media & Creatieve Industrie
TitelAllround Beleidsonderzoeker (0,8 – 1,0 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelBestuursstaf HvASelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelContentcreator (0,6- 0,8 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelBusiness en EconomieSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelStudentmedewerkers Taalschakeltraject (0,1/0,2 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelStudentzakenSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelDocent/coördinator Cyber Security (0,8 – 1,0 fte)OpleidingsniveauWOFunctie TypeOnderwijzend PersoneelOnderdeelDigitale Media & Creatieve IndustrieSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelHogeschool Hoofddocent Energietechniek in gebouwde omgeving (0,8 fte)OpleidingsniveauGepromoveerdFunctie TypeOnderwijzend PersoneelOnderdeelTechniekSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelProgrammamanager Huisvesting (0,8 – 1,0 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelFacility Services HvASelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelInstructeur Praktijkonderwijs (0,8 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelDigitale Media & Creatieve IndustrieSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelMedewerker toets- en planningsbureau (0.6 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelOnderwijs en OpvoedingSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelMedewerk(st)er Infopunt Social Work (1,0 fte)OpleidingsniveauMBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelMaatschappij en RechtSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelTeamleider Audiovisueel (AV) HvAOpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelFacility Services HvA
TitelMedewerker Tentamenlogistiek (1,0 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelFacility Services HvASelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
Titeldocent Biomedische Technologie (0,8 fte)OpleidingsniveauWOFunctie TypeOnderwijzend PersoneelOnderdeelTechniekSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelDocent (data)Ethiek (0,4 fte)OpleidingsniveauWOFunctie TypeOnderwijzend PersoneelOnderdeelTechniekSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
Titeldocent Biomedische Technologie (0,8 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijzend PersoneelOnderdeelTechniekSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelDocent Sport en Activiteiten (0,6 – 0,8 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijzend PersoneelOnderdeelBewegen Sport en VoedingSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelManagementassistent 0,6 – 0,8 fte (zwangerschapsvervanging)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelBestuursstaf HvASelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelSJD-docent Communicatie/Gespreksvoering (trainer) (0,6 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijzend PersoneelOnderdeelMaatschappij en RechtSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelSJD-docent Taal (0,4 – 0,6 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijzend PersoneelOnderdeelMaatschappij en RechtSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelDocent economie voor de opleiding Bestuurskunde (0,6 – 1,0 fte)OpleidingsniveauWOFunctie TypeOnderwijzend PersoneelOnderdeelMaatschappij en RechtSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelTechnisch specialist Cyber Security (0,6 – 1,0 fte) voor het onderwijsOpleidingsniveauWOFunctie TypeOnderwijzend PersoneelOnderdeelDigitale Media & Creatieve Industrie
TitelMedewerker stagebureau Voeding en Diëtetiek (0,4 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelBewegen Sport en VoedingSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelFinancial Controller (1,0 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelFacility Services HvASelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelMedewerker Roostering/planning (1,0 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelBusiness en EconomieSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelOnderzoeker (0,6 fte)OpleidingsniveauWOFunctie TypeOnderwijzend PersoneelOnderdeelMaatschappij en RechtSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelMedewerker Inkoop (0,8 – 1 fte)OpleidingsniveauMBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelFacility Services HvASelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelBusiness analist / tweedelijns support officer MS365 (1,0 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelICT Services HvASelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelICT Consultant, met als speerpunt adoptie (1,0 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelICT Services HvASelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelDocent (0,4 – 0,6 fte)OpleidingsniveauWOFunctie TypeOnderwijzend PersoneelOnderdeelBusiness en EconomieSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
Titelmedewerker Tentamenorganisatie (1,0 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelBusiness en EconomieSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelHR-Adviseur (1,0 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelBestuursstaf HvA
TitelSecretaris (0,8 – 1,0 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelBusiness en EconomieSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelErvaren Software Engineer voor docentrol (minimaal 0,8 – 1,0 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelDigitale Media & Creatieve IndustrieSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
Titeldocent Verpleegkunde (0,6 – 1,0 fte)OpleidingsniveauWOFunctie TypeOnderwijzend PersoneelOnderdeelGezondheidSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelHoofd Bedrijfsvoering Onderzoek (0,8 – 1,0 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelTechniekSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelMedewerker tentamenorganisatie (1,0 fte)OpleidingsniveauMBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelDigitale Media & Creatieve IndustrieSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelTrainer/Coach/Docent Minor Startup Your Business in Technology (0,2 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijzend PersoneelOnderdeelTechniekSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelMedewerker Bedrijfsbureau (1,0 fte)OpleidingsniveauMBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelStudentzakenSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelAdviseur Aansluiting (0,8 – 1,0 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelStudentzakenSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelTrainee Onderwijs Built Environment (1,0 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelTechniekSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelTrainee Onderwijs Verpleegkunde (1,0 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelGezondheid
TitelTrainee Onderwijs Bedrijfskunde (0,8 – 1,0 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelBusiness en EconomieSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelTrainee Onderwijs Technische Natuurkunde (1,0 fte)OpleidingsniveauWOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelTechniekSelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelFull Stack Developer C# / .NET 5 / Angular 9+ voor Studentenportaal MijnHvA (0,8-1 fte)OpleidingsniveauHBOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelICT Services HvASelecteer deze spatiebalk om de volledige inhoud van de functiegegevens weer te geven.
TitelHoofd Onderwijslogistiek (1,0 fte)OpleidingsniveauWOFunctie TypeOnderwijs Ondersteunend PersoneelOnderdeelDigitale Media & Creatieve Industrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *