PhD, Postdoctoral and Faculty Positions at Erasmus University Rotterdam, a public university located in Rotterdam, Netherlands.

Promovendi voor onderzoek naar liegen in gezinnen (2 x 0,8-1 fte).  Opens external“Als je je speelgoed niet opruimt, komt de politie je halen!” In de vroege kinderjaren leggen gezinnen de basis voor de morele opvoeding van hun kinderen. Ouders liegen soms tegen kinderen (bijvoorbeeld: zeggen dat je je kind achterlaat als het zich misdraagt) of liegen in het bijzijn …

Postdoc onderzoeker gezocht voor onderzoek naar liegen in gezinnen (0,8fte)  Opens external“Als je je speelgoed niet opruimt, komt de politie je halen!” In de vroege kinderjaren leggen gezinnen de basis voor de morele opvoeding van hun kinderen. Ouders liegen soms tegen kinderen (bijvoorbeeld: zeggen dat je je kind achterlaat als het zich misdraagt) of liegen in het bijzijn …

Universitair Docent (Ortho-)Pedagogiek (2 x 0,7-1 fte)  Opens externalWe zoeken twee UDs met ieder hun eigen profiel: De eerste UD heeft een eigen onderzoekslijn waarin methodologisch en theoretische innovaties in het veld samenkomen. De tweede UD is een bruggenbouwer tussen wetenschap en de pedagogische praktijk en heeft een onderzoekslijn met klinische …

Wetenschappelijk Docent (0.8 fte)  Opens externalJe werkzaamheden bestaan voor het grootste deel (±70% bij een voltijdsaanstelling) uit het verzorgen van onderwijs aan bachelor en/of master studenten in een van onderwijsprogramma’s van het Econometrisch Instituut. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de inhoudelijke en didactische …

Multiple PhD vacancies at Erasmus School of Economics  Opens externalThe projects are hosted by Erasmus School of Economics and are affiliated with one of Schools’ graduate schools: ERIM or the Tinbergen Institute. Erasmus School of Economics has a long tradition of academic and applied research, and is a leading academic institution, hosting some of the …

Post-doc position (0.8 – 1 fte): Validating person-specific measurements for the NWA E-health Junior project  Opens externalThis post-doc project ‘Validating person-specific measurements’ is part of the larger e-Health Junior NWA consortium project: The e-Health junior consortium aims to improve the quality of life of children and young adults who suffer from a chronic illness. They do this with an …

PhD in Business Processes, Logistics & Information Systems at Erasmus Research Institute of Management (ERIM), Erasmus University Rotterdam (EUR)  Opens external*(up to) 5-year fully-funded projects & state-of-the-art facilities* About the PhD Positions (Job Description) Each year ERIM initiates and starts a substantial number of new and internationally oriented PhD research projects. The focus is on pioneering and innovative research in the field of …

PhD in Business and Management at Erasmus Research Institute of Management (ERIM), Erasmus University Rotterdam (EUR)  Opens external*(up to) 5-year fully-funded projects & state-of-the-art facilities* About the PhD Positions (Job Description) Each year ERIM initiates and starts a substantial number of new and internationally oriented PhD research projects. The focus is on pioneering and innovative research in the field of …

PhD in Strategy & Entrepreneurship at Erasmus Research Institute of Management (ERIM), Erasmus University Rotterdam (EUR)  Opens external*(up to) 5-year fully-funded projects & state-of-the-art facilities* About the PhD Positions (Job Description) Each year ERIM initiates and starts a substantial number of new and internationally oriented PhD research projects. The focus is on pioneering and innovative research in the field of …

PhD in Organisational Behaviour, Human Resource Management, Governance of Organisations, and Value-Based Organising at Erasmus Research Institute of Management (ERIM), Erasmus University Rotterdam (EUR)  Opens external*(up to) 5-year fully-funded projects & state-of-the-art facilities* About the PhD Positions (Job Description) Each year ERIM initiates and starts a substantial number of new and internationally oriented PhD research projects. The focus is on pioneering and innovative research in the field of …

PhD in Marketing at Erasmus Research Institute of Management (ERIM), Erasmus University Rotterdam (EUR)  Opens externalEach year ERIM initiates and starts a substantial number of new and internationally oriented PhD research projects. The focus is on pioneering and innovative research in the field of management and business research. ERIM distinguishes five areas of research in management and offers fully funded …

PhD in Finance at Erasmus Research Institute of Management (ERIM), Erasmus University Rotterdam (EUR)  Opens external*(up to) 5-year fully-funded projects & state-of-the-art facilities* About the PhD Positions (Job Description) Each year ERIM initiates and starts a substantial number of new and internationally oriented PhD research projects. The focus is on pioneering and innovative research in the field of …

Lecturer (thesis coach) in Accounting ( 0.1 – 0.5 fte)  Opens externalThis is a key role in training our students to be future financial managers and ethical and strategic business partners.Your main tasksAs a thesis coach in the department of Accounting and Control, you play a key role in the last leg of our students’ trajectory towards graduation. You’ll join a …

Postdoctoral Researcher in Decision Neuroscience  Opens externalWe are recruiting for the position of a Postdoctoral researcher at the Erasmus Centre for Neuroeconomics at Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM). We seek outstanding applicants whose research interests lay at the intersection of psychology, economics, marketing, and …

Assistant Professor in Information Systems  Opens externalAre you researching information systems, business analytics and artificial intelligence? Does digital business and technology-related innovation excite you? We invite final year PhDs or current assistant professors in this field to join our diverse and vibrant team of scholars contributing to …

Project leader Inclusive Education – Diversity and Inclusion Office (0,8 – 1 FTE)  Opens externalThe project leader Inclusive Education is to create a more inclusive curriculum and learning environment by: 1. Increasing individual inclusive awareness, attitudes and behaviours; 2. Building inclusive learning communities; 3. Creating and maintaining an inclusive curriculum and pedagogic …

Communication & Marketing Officer ‘Impact at the Core’ (1,0 fte)  Opens externalIn de Strategie24 heeft de Erasmus Universiteit het creëren van impact centraal gesteld. Voor onderwijs is, parallel aan de Strategie24, een Innovatie- en Kwaliteitskalender opgesteld (‘Samenwerken aan Onderwijs van Wereldklasse’). In deze kalender is aandacht voor verschillende …

Junior Learning & Innovation Officer “Impact at the Core” (0,8 – 1,0 FTE)  Opens externalDe ambitie van de EUR is om een positieve maatschappelijke impact te realiseren. Dat doet ze door in haar onderwijs en onderzoek bij te dragen aan een beter begrip van maatschappelijke uitdagingen en aan het vermogen om deze op te lossen. Deze missie wordt gedragen door onze studenten. Het is de …

Learning and Innovation Consultant  Opens externalWat ga je doen Veel tijd zul je besteden aan het voeren van gesprekken met docenten over hun onderwijs en het verbeteren en aantrekkelijker maken van hun vakken door inzet van innovatieve onderwijstools of door inzet van nieuwe didactische aanpakken. Je helpt docenten met het bereiken van hun …

Lecturer in Organisational and Personnel Management  Opens externalAre you passionate about organisational and personnel management, and an enthusiastic and excellent lecturer in this field? Then put your lecturing experience into action at RSM! Our international department has a strong research and teaching tradition, and a network that links to practitioners …

Lecturer in Personnel Development and Organisational Behaviour  Opens externalAre you passionate about personnel development and organisational behaviour, and an enthusiastic and excellent lecturer in this field? Then we’re looking for you to strengthen our diverse international team! Our department has a strong research and teaching tradition, and has a network that links …

Tenure track Assistant Professor in Organisation Behaviour  Opens externalTenure track assistant professor in organisational behaviour – research, teaching, and engagementThe department of Organisation and Personnel Management at Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) invites applications for a faculty position in the field of organisational behaviour …

Project Coordinator and Scientific Postdoctoral Researcher 1 fte / 3 years  Opens externalErasmus School of Law of Erasmus University Rotterdam (the Netherlands) is looking for a full-time employee who, as project coordinator and scientific postdoctoral researcher, can strengthen the research line “Rebalancing of public interests in private relations” as part of the Dutch Law …

PhD candidate Teaching Visual problem solving (0,9-1fte)  Opens externalDue to technological advances, modern society is dominated by increasingly complex images. For instance, radiologists diagnose medical conditions from complex visualizations such as radiographs and computer tomography (CT) scans, and social scientists make use of graphs and animations depicting …

Research Data Steward (1.0 fte)  Opens externalErasmus Research Services (ERS) is looking for data stewards within the domain of humanities, behavioural sciences, law, language and culture. From a central embedding within the EUR digital competence centre (coordinated by ERS), you will be seconded to one or two of the faculty research support …

Professor of Urban Resilience and Global Development  Opens externalThe Chair in Urban Resilience and Global Development will be expected to spearhead research, teaching and social valorization activities at ISS, primarily on the link between urbanisation, local and global development. The position forms part of the ISS-wide research programme, Global Development …

Assistant Professor of Accounting (tenure track;1.0 fte)  Opens externalRotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) invites applications for a tenure-track faculty position, starting in September 2022. The position is in RSM’s department of Accounting and Control and is ranked as Assistant Professor.As new assistant professor, you are highly motivated to …

PhD Candidate – ‘Race’, Inclusion and Football (Soccer) (1.0 fte)  Opens externalRacism and social inclusion in football are complex phenomena that need to be addressed in different ways. Erasmus University Rotterdam has installed an Endowed Chair ‘Race’, inclusion and communication, specifically in relation to football and media, together with partners from the …

Domeinarchitect Bedrijfsvoering – CIO Office (1,0 fte)  Opens externalDigitalisering is een wereldwijd gegeven en raakt ook de Erasmus Universiteit. Samen zetten we ons in om de digitaliseringsagenda vast te stellen en uit te voeren. Als domeinarchitect Bedrijfsvoering van het CIO-architecten team ben jij degene met een heldere visie op bedrijfsvoering die je breed …

3 fulltime PhD research positions on cyber security & law at Erasmus School of Law  Opens externalThe PhD projects are initiated by CLECS, Centre for the Law and Economics of Cyber Security, in collaboration with Ahold Delhaize and the Ministry of Infrastructure and Water Management. The PhD researchers will be employed at Erasmus School of Law and will be part of the Erasmus Graduate School …

3 fulltime PhD-onderzoeksposities op het gebied van cyber security & recht bij Erasmus School of Law  Opens externalDe PhD-projecten zijn geïnitieerd door CLECS, Centre for the Law and Economics of Cyber Security, in samenwerking met Ahold Delhaize en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De PhD-onderzoekers zullen werkzaam zijn bij de Erasmus School of Law en deel uitmaken van de Erasmus …

Helpdesk Coördinator – Producer Media Support Center (1FTE)  Opens externalJe komt te werken binnen het domein Onderwijs bij de afdeling MSC van de dienst EDIS (IT & CIO). Als Coördinator coördineer je de dagelijkse werkzaamheden. Je informeert de medewerkers over geldende protocollen, procedures, afspraken en wijzigingen in het werkproces, bewaakt de …

Wetenschappelijk docent Ortho- en Gezinspedagogiek (0.8fte – 1.0fte)  Opens externalDe sectie Ortho- en Gezinspedagogiek (OGP) bestaat uit een groep jonge, enthousiaste collega’s die zich bezighouden met onderwijs en onderzoek in de gezins- en orthopedagogiek. Het team bestaat uit promovendi, wetenschappelijke en universitaire (hoofd)docenten, en een aantal (bijzonder) …

Data-analist/Technische Ondersteuner Processen en Systemen  Opens externalIn de rol van technisch ondersteuner monitor je de kwaliteit van interne processen en signaleer je mogelijkheden voor (verdere) automatisering. Ook ondersteun je de implementatie van deze verbeterprocessen. Een voorbeeld hiervan is een betere integratie van het eigen informatiesysteem (Knack) met …

Privacy officer  Opens externalJij beantwoordt als de Privacy Officer PRO (Professional Services) zelfstandig de vragen over privacy en dataprotectie die je gesteld worden door jouw collega’s bij PRO. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Bij complexere vraagstukken kun je terugvallen op expertise van je collega Privacy …

Wetenschappelijk docent Rechtssociologie/Empirische bestudering van het recht (0,8-1,0 fte)  Opens externalAls Wetenschappelijk Docent Rechtssociologie/Empirische bestudering van het recht verricht u werkzaamheden op het terrein van het onderwijs binnen het Departement Law, Society and Crime. Dit is een van de vier departementen van Erasmus School of Law. U verzorgt de coördinatie van het Bachelor …

Tutor Rechtsgeleerdheid Erasmus School of Law (0,35 – 0,7 fte)  Opens externalIn de probleemgestuurd leren onderwijsmethode komen studenten twee keer per week samen in een onderwijsgroep van circa veertien personen. In deze onderwijsgroep wordt de stof besproken aan de hand van een probleem (realistische praktijksituatie of casus). Als tutor observeert, analyseert en …

Senior Netwerkbeheerder (1 FTE)  Opens externalAls Teamleider Netwerkbeheer zorg je er samen met je team van 4 collega’s voor dat alle medewerkers en studenten elke dag weer veilige en betrouwbare netwerkvoorzieningen tot hun beschikking hebben. Je bent verantwoordelijk voor het uitgebreide en complexe IP campusnetwerk – bedraad en …

Teamleider Netwerkbeheer (1 FTE)  Opens externalAls Teamleider Netwerkbeheer zorg je er samen met je team van 4 collega’s voor dat alle medewerkers en studenten elke dag weer veilige en betrouwbare netwerkvoorzieningen tot hun beschikking hebben. Je bent verantwoordelijk voor het uitgebreide en complexe IP campusnetwerk – bedraad en …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *