PhD and Academic Positions at Erasmus University Rotterdam, a public university located in Rotterdam, Netherlands.


Head of Department Digital Resource Management (1.0 fte) – University Library EUR  Opens external

At the library of the Erasmus University, the digital transformation is nearly complete: 95% of the collection is sourced digitally and 99% of our usage is fully digital. Additionally, the library is the linchpin in collecting, managing, and presenting its own academic output: scholarly …

Hoofd Digital Resource Management (1.0 fte) – Universiteitsbibliotheek EUR  Opens external

De digitale transformatie is bij de bibliotheek van de Erasmus Universiteit nagenoeg voltooid: 95% van de collectie wordt digitaal ingekocht, 99% van het gebruik is digitaal. Daarnaast is de bibliotheek de spil in het verzamelen, beheren en presenteren van de eigen academische output: …

Master-level intern Sustainability Erasmus University  Opens external

You will support EUR’s sustainability program manager with the implementation of the sustainability agenda organization-wide, in collaboration with the university’s schools and departments. More specifically: Support the preparation, implementation, and follow-up of the Sustainability …

Secretary Support to the Participation Bodies (0,6 fte) – Erasmus School of Economics  Opens external

Erasmus School of Economics is looking for a Secretary to the Participation Bodies. As a Secretary to the Participation Bodies, you will be based in the Dean’s Office and you will be the linking pin for the School’s participation bodies. You support the School Council and the programme …

Medewerker IT Workplace Services (full time)  Opens external

Wij, de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), zijn een smeltkroes van talent, internationale oriëntatie en sterke maatschappelijke betrokkenheid. Een universiteit met 33.000 studenten en ruim 3.000 medewerkers die grenzeloze wetenschappelijke kennis ontwikkelt. Werken bij de Erasmus …

Tutoren / Trainers in de Pedagogische Wetenschappen (0,3-0,7 fte)  Opens external

Als tutor begeleid je werkgroepen voor bachelor 1, 2, 3 of Pre-master studenten. Je observeert en analyseert het groepsproces en stuurt waar nodig bij door middel van vragen, het bedenken van voorbeelden en het creëren van een inspirerende leeromgeving. Voor jou is het een uitdaging om samen …

sociaalwetenschappelijke junior onderzoek-adviseur (m,v,x) (1,0 fte)  Opens external

DRIFT zoekt een nieuwe junior onderzoeker-adviseur, vooral om zijn advies- en trainingsactiviteiten te versterken. We hechten erg aan kruisbestuiving tussen onderzoek, advies en educatie, dus zul je ook meedoen aan onderzoeks- en/of gemengde projecten. De basis voor het werk is …

Lecturer in Forensic and Legal Psychology (0,5-0,9fte)  Opens external

or the temporary replacement of a colleague who has been enrolled into the university counsel, we are looking for an academic at the start of their career, who will be contributing to our Forensic and Legal Psychology master programme. You will be participating in teaching in the international …

Universitair Docent Bestuurskunde (0,8-1fte)  Opens external

Binnen de onderzoeksgroep Bestuurskunde zijn we op zoek naar een ervaren Universitair Docent (UD) met een sterke oriëntatie op impactgedreven onderzoek in een stedelijke context. De UD zal vanuit die invalshoek tevens een belangrijke rol spelen in het onderwijs en de scriptiebegeleiding in …

Full Professor in Information Systems and Artificial Intelligence  Opens external

Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) is the international business school of Erasmus University Rotterdam (EUR). Consistently ranked among Europe’s top business schools, with a world-leading research facility and backed by 50 years of experience in business and management …


Lecturer Business analytics (with a focus on smart assessment)  Opens external
Join a large and diverse team of scholars that contributes to management research and practice in the field of SCM, through teaching, research and engagement.Your main tasksRedesigning bachelor education by improving assessment. Tasks include: Course design and redesign, both in terms of substance …

Programmamanager ‘Management & Leiderschapsontwikkeling’ (0,8 – 1 fte)  Opens externalDe Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) heeft de ambitie om de management- en leiderschapsvaardigheden te versterken d.m.v. een meer integrale aanpak en EUR-brede visie op Management- & Leiderschapsontwikkeling (MLO), samengevat in het ‘Erasmian Core Leadership Profile’. De …

Twee projectmanagers voor de Community for Learning & Innovation (0,8 – 1,0 fte)  Opens externalProjecten die (bijna) klaarliggen om opgepakt te worden zijn: Het realiseren van online onderwijsprogramma’s voor doelgroepen die niet naar de campus kunnen of willen komen. Deze programma’s worden toegespitst op de leerbehoeften van deze doelgroepen. De projectleider zorgt voor …

PhD Student – Senior Friendly Care Trajectories (1,0 fte)  Opens externalWe are recruiting a PhD candidate for a project on senior friendly care trajectories. You will combine the scientific disciplines of Health Service Operations Management (HSOM) and Integrated Care to perform research on senior friendly care trajectories. With the aging of the population the number …

(Junior) Lecturer in Strategic Management and/or Entrepreneurship  Opens externalRSM is embarking on a transformation of its two bachelor programmes; International Business Administration (in English), and Business Administration (in Dutch) in line with a new educational strategy of programmatic assessment. Your primary role is to support course coordinators in two key courses …

Vaardighedendocent Rechtsgeleerdheid B3 (0,1 – 0,3 fte)  Opens externalAls vaardighedendocent rechtsgeleerdheid begeleid je onze studenten bij het ontwikkelen van hun schriftelijke en mondelinge vaardigheden. Je stoomt onze studenten klaar voor de juridische praktijk, door hen te leren zichzelf helder, overtuigend en op academisch verantwoorde wijze uit te drukken. …

Wetenschappelijk docent Health Systems & Insurance (0,8-1,0 fte) – Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM)  Opens externalFunctieomschrijving Je draait over de volle breedte mee in ons onderwijs voor de studenten van de bachelor “Gezondheidswetenschappen, Beleid & Management Gezondheidszorg, BMG”, de premaster “Gezondheidswetenschappen, BMG” en de master “Health Economics, Policy …

Privacy Officer PRO (0,8 – 1 fte)  Opens externalWat ga je doen? Je beantwoordt als Privacy Officer PRO (Professional Services) zelfstandig de vragen over privacy en dataprotectie die je gesteld worden door jouw collega’s bij PRO. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Bij complexere vraagstukken kun je terugvallen op expertise van je …

Project Manager Research Projects  Opens externalYou will be responsible for implementing the formal procedures of projects (including organising meetings for projects involving researchers and project partners from RSM and the other project organisations and institutions, and includes project administration, and reporting. The majority of tasks …

Assistant Professor Strategic Management and / or Entrepreneurship  Opens externalThe department of Strategic Management and Entrepreneurship at Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) is inviting applications for a tenure-track position at the Assistant Professor level. We are looking for candidates with the potential to build a record of excellence in both …


PhD Position (1.0 FTE) Historical Tensions between International Business and National Taxation: A Challenge for Europe Today  Opens external
The Erasmus University PhD project comprises a case study of the Anglo-Dutch Unilever since the merger in 1930. Against a background of major international ruptures (1930s Great Depression, Second World War, De-colonisation, the coming of the Iron Curtain and fall of the Berlin Wall) this project …

Hoogleraar – Publiekrecht, in het bijzonder het economisch publiekrecht (0,5 – 1,0 fte)  Opens externalAls collega binnen het nieuwe departement Law & Markets maakt u deel uit van een internationaal team van junior en senior onderzoekers dat actief is op het gebied van recht en economische governance, breed opgevat. Met zijn focus op de juridische en maatschappelijke uitdagingen met betrekking …

Promovendus voor “Uitvoeringsorganisaties en hun relaties” (0,8-1fte)  Opens externalWij zijn op zoek naar een promovendus/promovenda om het project “Uitvoerings­organisaties en hun relaties met politiek, ministeries en burgers” uit te voeren. Dit project wordt gefinancierd door het programma Staat van de Uitvoering, van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Het …

Educational Programme Manager (1,0 fte)  Opens externalAs Educational Programme Manager, you will be tasked with redesigning the master programme as well as developing new master programmes, in cooperation with all relevant stakeholders within IHS and with partner institutions. You will also be tasked with the daily operations of the programme. You …

Tutor Fiscaal Recht (0,3 – 0,7 fte)  Opens externalJe begeleidt minimaal twee groepen per blok van vijf weken. De onderwijsgroepen van Bachelor 2 komen op dinsdag en vrijdag samen; de groepen van Bachelor 3 op maandag en donderdag. Naast het geven van onderwijsgroepen behoort ook het begeleiden van studenten tijdens het schrijven van een …

Lecturer in Innovation Management  Opens externalInspire a new generation of leaders in innovation management.Your main tasksYour main role is teaching our bachelor business administration and our MSc Business Innovation students. We need a lecturer who can teach courses in innovation management, develop new ones, and supervise master theses on …

Data-analist/Technische Ondersteuner Processen en Systemen  Opens externalIn de rol van technisch ondersteuner monitor je de kwaliteit van interne processen en signaleer je mogelijkheden voor (verdere) automatisering. Ook ondersteun je de implementatie van deze verbeterprocessen. Een voorbeeld hiervan is een betere integratie van het eigen informatiesysteem (Knack) met …

Learning and Innovation Consultant  Opens externalWat ga je doen Veel tijd zul je besteden aan het voeren van gesprekken met docenten over hun onderwijs en het verbeteren en aantrekkelijker maken van hun vakken door inzet van innovatieve onderwijstools of door inzet van nieuwe didactische aanpakken. Je helpt docenten met het bereiken van hun …

Professor of Urban Resilience and Global Development  Opens externalThe Chair in Urban Resilience and Global Development will be expected to spearhead research, teaching and social valorization activities at ISS, primarily on the link between urbanisation, local and global development. The position forms part of the ISS-wide research programme, Global Development …

Postdoctoral Researcher in Decision Neuroscience  Opens externalWe are recruiting for the position of a Postdoctoral researcher at the Erasmus Centre for Neuroeconomics at Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM). We seek outstanding applicants whose research interests lay at the intersection of psychology, economics, marketing, and …

Leave a Reply

Your email address will not be published.