PhD and Academic Positions at The University of Helsinki, is a university located in Helsinki, Finland. the oldest university in Finland

YliopistopalvelutProjektikoordinaattori EU-tutkimuskonsortioihinHelsingin yliopiston Yliopistopalvelut auttavat kansainvälistä tiedeyhteisöämme keskittymään ydintehtäviinsä: tutkimukseen, opetukseen, opiskeluun ja yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen. Yliopistopalveluiden osana meillä Tutkimuspalveluissa keskitytään erityisesti tukemaan yliopistomme k…Haku päättyy 2.6.2022

Matemaattis- luonnontieteellinen tiedekuntaUniversity Researcher, INARMeasured in number of students and teachers, the Faculty of Science at the University of Helsinki is the largest science faculty in Finland. There are some 6,000 students taking a basic degree. Out of them, some 1,000 are postgraduates. There are some 500 international students, and over …Haku päättyy 3.6.2022

Erilliset laitoksetKirjastosihteeriHaemme Kansalliskirjaston Kirjastoverkkopalveluihin Kirjastosihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2022 alkaen. Oletko kiinnostunut musiikista ja kuvailutyöstä ja kiinnostunut liittymään osaavien kollegoiden joukkoon edistämään musiikin kuvailutyötä? Kansalliskirjaston …Haku päättyy 5.6.2022

Erilliset laitoksetTietopalvelusihteeriHelsingin yliopiston kirjasto hakee Tutkimuksen palvelut -palvelukokonaisuuteen Tietopalvelusihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen.  Tunnetko vetoa tieteellisen tiedon pariin? Kiinnostaako työskentely Suomen suurimmassa yliopistokirjastossa? Hae meille, ja m…Haku päättyy 5.6.2022

YliopistopalvelutOpiskelijaviestinnän asiantuntijaOletko viestinnän ammattilainen, joka haluaa päästä koordinoimaan omaa viestinnän kokonaisuutta, yhdessä asiantuntevien sisällöntuottajien kanssa? Haemme nyt OPISKELIJAVIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA vakinaiseen tehtävään. Opiskelijoiden menestyminen opinnoissaan on yksi Helsingin yliopiston toi…Haku päättyy 5.6.2022

Lääketieteellinen tiedekuntaPsykiatrian kliininen opettajaHelsingin yliopiston lääketieteellinen tiedekunta hakee psykiatrian osastolle kliinistä opettajaa 1.9.2022 lukien. Tehtävän ala on psykiatria ja se on opetuspainotteinen. Tehtävän opetuskieli on suomi.   TehtävästäKliininen opettaja osallistuu lääkärikoulutukseen, erityisesti lääketieteen…Haku päättyy 6.6.2022

Maatalous- metsätieteellinen tiedekuntaYliopistotutkija Helsingin yliopiston kestävyystieteen instituuttiinHelsingin yliopiston kestävyystieteen instituutti (HELSUS) hakee yliopistotutkijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2022 – 31.12.2024 TehtävästäYliopistotutkija johtaa laajaa projektia, jossa vahvistetaan yliopiston henkilöstön kestävyysosaamista henkilöstökoulutuksen ja koulutusohjelmien…Haku päättyy 7.6.2022

Eläinlääketieteellinen tiedekuntaBiokemian yliopisto-opettaja tai yliopistonlehtoriEläinlääketieteelliseen tiedekuntaan kuuluu 4 osastoa ja Yliopistollinen eläinsairaala. Eläinlääketieteellinen tiedekunta vastaa eläinlääkäreiden peruskoulutuksesta ja alan tutkimuksesta sekä huolehtii tieteellisestä ja ammatillisesta jatko- ja täydennyskoulutuksesta. Tiedekunnassa on yht…Haku päättyy 7.6.2022

Farmasian tiedekuntaLaboratoriokoordinaattoriHelsingin yliopiston farmasian tiedekunnassa tehdään farmasian tutkimusta ja annetaan alan korkeinta opetusta. Tiedekunnasta valmistuu farmaseutteja ja proviisoreita, filosofian maistereita, sekä farmasian ja filosofian tohtoreita. Lisäksi tiedekunta antaa ammatillista erikoistumiskoulutu…Haku päättyy 8.6.2022

Lääketieteellinen tiedekuntaBiostatistikko (Data Management)Lääketieteellisen tiedekunnan psykologian ja logopedian osasto hakee BIOSTATISTIKKOA / DATA MANAGERIA ajalle 1.8.2022-31.7.2025 The Psychosocial Factors and Health -tutkimusryhmään. Tehtävät sijoittuvat Euroopan tutkimusneuvosto ERC:n rahoittamaan MENTALNET hankkeeseen, jossa tarkastellaa…Haku päättyy 9.6.2022

Lääketieteellinen tiedekuntaLaboratorioteknikko / LaboratoriokoordinaattoriProfessori Iiris Hovatan tutkimusryhmä Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan Tutkimusohjelmayksiköstä etsii LABORATORIOTEKNIKKOA / LABORATORIOKOORDINAATTORIA määräaikaiseen tehtävään 30.6.2025 saakka. Ryhmämme tutkii ahdistuneisuushäiriöiden geneettistä ja neurobiologista tau…Haku päättyy 21.6.2022

Helsinki Institute of Life SciencePost-doctoral researcher in cell biology and stem cell biologyPost-doctoral researcher positions in stem cell biology The HiLIFE – Institute of Biotechnology (BI), located in the Viikki science park, is a research institute at University of Helsinki. The institute harbors ~35 research groups and 250 researchers, and it operates at the highest intern…Haku päättyy 8.7.2022

Matemaattis- luonnontieteellinen tiedekuntaAssistant/Associate Professor or Professor of MathematicsPosition description The research area of the position is mathematical analysis in a wide sense, including in particular geometric and harmonic analysis, partial differential equations, analytic number theory, probability and mathematical physics. We are looking for an enthusiastic, energ…Haku päättyy 31.7.2022

Kasvatustieteellinen tiedekuntaKotitalouden sivutoiminen tuntiopettajaHelsingin yliopiston harjoittelukoulut, ensisijaisestiHelsingin normaalilyseo, perusopetuksen luokat 7-9 ja lukio hakee kotitalouden sivutoimista tuntiopettajaa (n. 3 vvt) määräaikaiseen työsuhteeseen jaksoihin 1 ja 3-4 (8.8. – 30.9.2022 ja 30.11.2022 – 6.4.2023). Toimimme Helsingin yliop…Haku päättyy 29.5.2022

Kasvatustieteellinen tiedekuntaKotitalouden sivutoiminen tuntiopettajaHelsingin yliopiston harjoittelukoulut, ensisijaisestiHelsingin normaalilyseo, perusopetuksen luokat 7-9 ja lukio hakee kotitalouden sivutoimista tuntiopettajaa (n. 14 vvt) määräaikaiseen työsuhteeseen 8.8.2022 – 4.6.2023. Toimimme Helsingin yliopiston harjoittelukouluna Etelä-Helsingissä…Haku päättyy 29.5.2022

Kasvatustieteellinen tiedekuntaFysiikan päätoiminen tuntiopettajaHelsingin yliopiston harjoittelukoulut, ensisijaisestiHelsingin normaalilyseo, perusopetuksen luokat 7-9 ja lukio hakee fysiikan päätoimista tuntiopettajaamääräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2022 – 31.7.2023. Toimimme Helsingin yliopiston harjoittelukouluna Etelä-Helsingissä. Strategiamme pa…Haku päättyy 29.5.2022

Kasvatustieteellinen tiedekuntaErityisopetuksen päätoiminen tuntiopettajaHelsingin yliopiston harjoittelukoulut, ensisijaisestiHelsingin normaalilyseo, perusopetuksen luokat 7-9 hakee erityisopetuksen päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2022 – 31.7.2023.  Toimimme Helsingin yliopiston harjoittelukouluna Etelä-Helsingissä. Strategiamme p…Haku päättyy 29.5.2022

Kasvatustieteellinen tiedekuntaEnglannin ja ranskan kielten päätoiminen tuntiopettajaHelsingin yliopiston harjoittelukoulut, ensisijaisestiHelsingin normaalilyseo, perusopetuksen luokat 7-9 ja lukio hakeeenglannin ja ranskan kielten päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2022 – 31.7.2023. Toimimme Helsingin yliopiston harjoittelukouluna Etelä-Helsingi…Haku päättyy 29.5.2022

Kasvatustieteellinen tiedekuntaEnglannin kielen päätoiminen tuntiopettajaHelsingin yliopiston harjoittelukoulut, ensisijaisestiHelsingin normaalilyseo, perusopetuksen luokat 7-9 ja lukio hakeeenglannin kielen päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2022 – 31.7.2023. Toimimme Helsingin yliopiston harjoittelukouluna Etelä-Helsingissä. Strateg…Haku päättyy 29.5.2022

Kasvatustieteellinen tiedekuntaLiikunnan sivutoiminen tuntiopettajaHelsingin yliopiston harjoittelukoulut, ensisijaisestiHelsingin normaalilyseo, perusopetuksen luokat 7-9 ja lukio hakee liikunnan sivutoimista tuntiopettajaa (n. 4 vvt) määräaikaiseen työsuhteeseen 8.8.2022 – 4.6.2023. Toimimme Helsingin yliopiston harjoittelukouluna Etelä-Helsingissä. St…Haku päättyy 29.5.2022

Erilliset laitoksetTrainee to the Helsinki Collegium for Advanced SciencesHelsinki Collegium for Advanced Studies is an independent institute of advanced study within the University of Helsinki. It provides a top-class, international research environment for scholars in the humanities and social sciences. The Collegium promotes innovative interdisciplinary coop…Haku päättyy 31.5.2022

Lääketieteellinen tiedekuntaBioinformatician / Computational ScientistA Bioinformatician / Computational Scientist position open in the MYCimmune program, a research collaborative between the University of Helsinki and University of California (USCF). The position is located in the Prof. Juha Klefström’s Lab, Medical Faculty, University of Helsinki. The per…Haku päättyy 31.5.2022

Valtiotieteellinen tiedekuntaDoctoral researcher (social studies of microbes)CALL FOR DOCTORAL RESEARCHERThe Faculty of Social Sciences and the Centre for the Social Study of Microbes (CSSM) invite applications for the position of DOCTORAL RESEARCHER in the social studies of microbes for a fixed term starting from September 1, 2022 onwards (or as agreed). The doct…Haku päättyy 31.5.2022

Valtiotieteellinen tiedekuntaPost-doctoral researcher (social studies of microbes)CALL FOR POSTDOCTORAL RESEARCHER The Faculty of Social Sciences and the Centre for the Social Study of Microbes (CSSM) invite applications for the position ofPOSTDOCTORAL RESEARCHER in the social studies of microbes for a fixed term starting from September 1, 2022 onwards (or as agreed). …Haku päättyy 31.5.2022

Humanistinen tiedekuntaYliopistonlehtori Balttilaiset kieletHelsingin yliopisto on Suomen vanhin ja suurin tiedekorkeakoulu, yhteensä 40 000 opiskelijan ja tutkijan kansainvälinen tiedeyhteisö. Kansainvälisissä yliopistovertailuissa Helsingin yliopisto sijoittuu yleensä maailman sadan parhaan yliopiston joukkoon. Helsingin yliopisto etsii ratkaisu…Haku päättyy 1.6.2022

Humanistinen tiedekuntaYliopistonlehtori kiinan kieliHelsingin yliopisto on Suomen vanhin ja suurin tiedekorkeakoulu, yhteensä 40 000 opiskelijan ja tutkijan kansainvälinen tiedeyhteisö. Kansainvälisissä yliopistovertailuissa Helsingin yliopisto sijoittuu yleensä maailman sadan parhaan yliopiston joukkoon. Helsingin yliopisto etsii ratkaisu…Haku päättyy 2.6.2022

Leave a Reply

Your email address will not be published.