Erasmus University Rotterdam in Netherlands invites application for vacant PhD, Postdoc and Academic Positions, a public university located in Rotterdam, Netherlands.


PhD Position in Organisational Behaviour, Human Resource Management, Governance of Organisations, and Value-Based Organising at Erasmus Research Institute of Management (ERIM), Erasmus University Rotterdam (EUR)  Opens external
*(up to) 5-year fully-funded projects & state-of-the-art facilities* ERIM currently offers the following PhD project within its ORG research programme: –          Team Diversity Change: A Dynamic Perspective on Team Diversity and Performance   …

Wetenschappelijk docent (0.8 – 1.0 FTE) – DPECS  Opens externalDe opleiding Pedagogische Wetenschappen is op zoek naar een wetenschappelijk docent om de staf van de sectie Onderwijswetenschappen te versterken. De sectie Onderwijswetenschappen bestaat uit een enthousiast team van promovendi, wetenschappelijke en universitaire (hoofd)docenten, en een aantal …

Communicatiemedewerker Studentenwelzijn (0,5 fte)  Opens externalHet programma Studentenwelzijn is opgezet in nauwe samenwerking met de Universiteitsraad, Student Support services en Faculteiten van de EUR en heeft als doel het studentensucces te vergroten door aandacht te besteden aan het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van studenten. Een belangrijke …

Senior beleidsmedewerker Onderwijs ( 0,8 – 1,0 fte)  Opens externalAls senior beleidsmedewerker Onderwijs draag je met een grote mate van zelfstandigheid bij aan het strategisch beleid van de universiteit. Je onderhoudt contact met interne en externe belanghebbenden en volgt actief de externe ontwikkelingen. Je weet belangrijke (inter)nationale en …

(Junior) Researcher “understanding the impact of impact-driven education” (0,8 – 1,0 FTE)  Opens externalErasmus University Rotterdam is placing impact-driven education at the core of its educational activities, transforming its educational portfolio with a focus on building student competencies to engage with the complex challenges our society is facing. To this end, the program Impact at the Core …

PhD Position in Business Processes, Logistics & Information Systems at Erasmus Research Institute of Management (ERIM), Erasmus University Rotterdam (EUR)  Opens external*(up to) 5-year fully-funded projects & state-of-the-art facilities* ERIM currently offers the following PhD projects within its LIS research programme: –          Business model innovation for the electronics industry More information about ERIM …

PhD student for “Bringing patients’ outcomes data to clinical practice” (1.0 fte)  Opens externalWe are looking for a PhD student with affinity for both qualitative and quantitative research methods to design and evaluate optimal data communication and visualization strategies using routinely collected health data. The routine measurement of health outcomes data is a key component of value- …

PhD Law & Health Care (1,0 FTE)  Opens externalAchtergrond Gezondheidszorg is schaars. De vraag naar gezondheidszorg overtreft per definitie het aanbod. Gezondheidszorg kan niet in alle behoefte voorzien; bijgevolg zijn er onvermijdelijk mensen die niet de zorg krijgen die zij nodig hebben. Gezegd wordt daarom wel dat gezondheidszorg een goed …

Junior onderzoeker (0,8 FTE)  Opens externalUit ons onderzoek hebben wij veel kennis over jongeren, hoe zij opgroeien en hoe dat werkt in het brein. Deze kennis willen we op een begrijpelijk manier beschikbaar maken. Daarnaast hebben we nog een belangrijke missie; ervoor te zorgen dat er iets met deze kennis gebeurt, dat mensen in actie …

Postdoc – Living Lab in Rotterdam South (0,8 FTE)  Opens externalThe School of Social and Behavioural Sciences of the Erasmus University Rotterdam (ESSB-EUR) seeks to fill a Postdoc position for the research project Living Lab in Rotterdam South. The research project is part of the frontrunner program “Towards social and urban resilience for pandemics and …

PhD Local public infrastructure and agency in times of disasters (1 FTE)  Opens externalThe School of Social and Behavioural Sciences of the Erasmus University Rotterdam (ESSB-EUR) seeks to fill a PhD position for the research project Local public infrastructure and agency in times of disasters. The research project is part of the frontrunner program “Towards social and urban …

Lecturer in Economics (0,6 – 1,0 FTE)  Opens externalThe tasks of the Lecturer include tutoring our small-scale groups across various courses (including academic skills courses), reviewing assessment work done by students, assist with the development, implementation and coordination of courses in the fields of Economics for the curriculum of our …

Universitair docent strafrecht  Opens externalIn het onderwijs bent u zowel betrokken bij het strafrechtelijke onderwijs in de bachelor Rechtsgeleerdheid als bij de master strafrecht. U bent in staat om zelfstandig hoorcolleges en werkgroepen te verzorgen. U ontwikkelt in samenwerking met de andere docenten de vak- en leerdoelen en bereidt …

Wetenschappelijk docent strafrecht  Opens externalU bent zowel betrokken bij het strafrechtelijke onderwijs in de bachelor Rechtsgeleerdheid als bij het onderwijs in de master strafrecht. In het bacheloronderwijs treedt u op als (blok)coördina­tor van een of meerdere vakken. U ontwikkelt in samenwerking met de hoofddocenten van de …

Impact Researcher (0,8 FTE)  Opens externalDoelstelling en werkzaamheden De impact researcher initieert en voert zelfstandig en gezamenlijk onderzoek uit in opdracht van derden en ontwikkelt en verzorgt onderwijs en ontwikkeling voor studenten en executives, binnen en buiten de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij/zij werkt onderzoeks- en …

PhD Combatting mis- and disinformation in the Covid pandemic (1,0 FTE)  Opens externalWe have a PhD position for the research project ‘Combatting mis- and disinformation in the Covid pandemic’. The research project is part of the frontrunner program “Towards social and urban resilience for pandemics and disasters (SURE)” of the Pandemic & Disaster …

Junior researcher Evaluating Societal Impact (0,8 – 1,0 FTE)  Opens externalIn 2019, Erasmus University Rotterdam (EUR) adopted its new strategy “Creating positive societal impact”. This strategy focuses on increasing the social impact of the university. The EUR wants to understand complex social issues and contribute to their solutions. An important question …

Design researcher Evaluating Societal Impact (0,8 – 1,0 FTE)  Opens externalIn 2019, Erasmus University Rotterdam (EUR) adopted its new strategy “Creating positive societal impact”. This strategy focuses on increasing the social impact of the university. The EUR wants to understand complex social issues and contribute to their solution. An important question …

Wetenschappelijk Docent Fulltime (1.0 FTE)  Opens externalJe werkzaamheden zijn onderdeel van de Tutor Academy en zijn gericht op de praktische en didactische realisatie van het kleinschalig onderwijs binnen het bachelor-programma (Economie & Bedrijfseconomie). Binnen het kleinschalig onderwijs worden studentassistenten ingezet voor de uitvoering van …

Promovendus “Leefomgeving, levensloopgebeurtenissen en succesvol ouder worden” (1,0fte)  Opens externalTegen de achtergrond van een snel vergrijzende bevolking is het voor veel ontwikkelde landen een uitdaging om hun oudere inwoners gezond en sociaal betrokken te houden. Het besef groeit dat factoren die de individuele oudere persoon overstijgen belangrijk zijn om dit doel te bereiken. Wij zoeken …

PhD-candidate – Present Heroes: Sporting role models and mediated meaning making amongst urban adolescents  Opens externalThe Erasmus Research Centre for Media, Communication and Culture (ERMeCC) and the Mulier Institute are looking for a PhD-candidate in a research project on Diversity in Sport within the NWA-ORC funded project Re/Presenting Europe: Popular Representations of Diversity and Belonging. This project is …

Wetenschappelijk projectcoördinator  Opens externalHet onderzoeksteam Social Enterprise & Institutions for Collective Action bij Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) is actief betrokken bij het teruggeven van wetenschappelijke kennis aan de samenleving. Dit doen we op een toegankelijke manier via het CollectieveKracht- …

Postdoc onderzoeker VCC project ‘Doing Diversity’ (DoDive).  Opens externalVoor het Vital Cities and Citizenship (VCC) project ‘Doing Diversity’ (DoDive) zijn we op zoek naar een postdoc onderzoeker. Als postdoc onderzoeker heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden: zelfstandig opzetten en uitvoeren van kwalitatief veldwerkonderzoek, alsmede het …

Universitair Hoofddocent Onderwijswetenschappen (0,8-1,0FTE)  Opens externalVoor de sectie Onderwijswetenschappen van het Department of Psychology, Education, and Child Studies (DPECS) van de Erasmus School of Social and Behavioural Sciences (ESSB) zijn we op zoek naar een Universitair Hoofddocent (UHD). In deze functie heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden: …

Assistant Professor for our Brain and Cognition team (0,8 – 1,0 FTE)  Opens externalYour position as assistant professor combines research, teaching, and administration. Your research effort will be in the area of cognitive neuroscience. Within this area, your topic is free, although a focus on digitalization would nicely complement existing interests within the team. Most …

Wetenschappelijk Docent Sociaal-Medische Wetenschappen (0.8-1.0 FTE)  Opens externalJe werkzaamheden bestaan volledig uit het verzorgen van onderwijs aan bachelor en master studenten in onze onderwijsprogramma’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de inhoudelijke en didactische aspecten van de aan jou toegewezen vakken en scriptiegroepen. We streven voor al onze …

Netwerk Universitair Docent (0,2 FTE)  Opens externalDe Netwerk Universitair Docent is een gepromoveerd persoon verantwoordelijk voor een scriptie groep van maximaal 10 master studenten binnen ESHPM. Samen met de andere gepromoveerde onderzoekers binnen de sectie Sociaal Medische Wetenschappen ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van …

Assistant Professors in Media and Communication  Opens externalThe successful candidate is expected to: perform teaching tasks in our degree programmes at Bachelor’s and Master’s level. This involves giving lectures, teaching in seminars and work groups, and individual supervision of BA and MA theses and internships; develop and coordinate courses …

Assistant Professors in the Department of Arts & Culture Studies  Opens externalThe successful candidate is expected to: perform teaching in one or more of our programmes at Bachelor’s and Master’s level. Teaching involves individual supervision of research internships and theses; lectures and workgroups; participating in the research programmes of the department …

Assistant Professors in History  Opens externalThe successful candidate is expected to: perform teaching in one or more of our programmes at Bachelor’s and Master’s level. Teaching involves individual supervision of research internships and theses; lectures and workgroups; participating in the research programmes of the department …

Postdoc positions in Digitization, Media and Popular Culture, Cultural Heritage and Creative Industries (4x 0,8 FTE – 1,0 FTE)  Opens externalAs a postdoctoral researcher, you will conduct research in the field of (i) human AI, including digital humanities, or (ii) cultural heritage and societal change, including historical studies (both are focal areas of the Dutch Sector Plan for the Humanities).  Within these broader fields, you …

Tenure-track assistant professor in Supply Chain Management  Opens externalMake major contributions to SCM research and practice through teaching, research, and engagement.Your main tasks Your role will contribute to the future of supply chain management through teaching our talented international students, through innovative research, and through engagement with …

Junior/Medior/Senior (Impact) Learning Development Officer “Impact at the Core” (1,0 FTE)  Opens externalAls (Junior/Medior/Senior) Learning Development Officer word je onderdeel van het pionierende team van Impact at the Core, dat werkt aan het onderwijs van nu en van de toekomst; impact-gedreven onderwijs. Met dit programma stellen we impact in het onderwijs dat we aanbieden. Binnen dit programma …

Postdoc Samenwerking tussen organisaties (0,8-1 FTE)  Opens externalSamen met 9 andere partners participeert de EUR in het onderzoeksproject TWIN SEEDS: Towards a World Integrated and Socio-economically Balanced European Economic Development Scenario. De EUR doet onderzoek naar de wijze waarop organisaties omgaan met nieuwe technologie en welke gevolgen dat heeft …

Assistant professor in Innovation Management (tenure track)  Opens externalContribute to innovation management research and practice through teaching, research, and engagement.The new faculty members are invited to join the unit in September 2023 or at their earliest convenience.Your main tasksYour main tasks include: Conduct impactful research aimed at top-tier journals …

Leave a Reply

Your email address will not be published.