Helsinki University in Finland invites application for vacant PhD, Postdoc and Academic Positions, is a university located in Helsinki, Finland. the oldest university in Finland

Tutkimusavustaja/Tekninen avustaja Väestökehityksen vaikutukset -hankkeeseenHelsingin yliopiston kasvatustieteellinen tiedekunta on maamme monialaisin, kansainvälisesti arvostettu kasvatustieteiden ja opettajankoulutuksen tutkimus- ja koulutusyksikkö. Tutkimus ja opetus tähtäävät ihmisen kulttuurisen ja sosiaalisen potentiaalin toteutumiseen parhaalla mahdollisel…Haku päättyy 28.8.2022

HR-päällikköHelsingin yliopisto ratkoo ongelmia, jotka koskettavat meistä jokaista. Etsimme vastauksia ilmastonmuutokseen, ravinnon riittävyyteen ja haasteisiin, joihin tarvitaan monitieteistä osaamista. Koulutamme tulevaisuuden tekijöitä, jotka jakavat osaamistaan Suomen ja maailman parhaaksi. Meill…Haku päättyy 28.8.2022

Digiopetuksen asiantuntijoitaHelsingin yliopisto kehittää, uudistaa ja avaa opetustaan. Helsingin yliopiston Digitaalisen opetuksen ja jatkuvan oppimisen palvelut (Dojo) -yksikkö hakee tekijöitä tukemaan koulutusohjelmia ja opettajia joustavoittamaan ja avaamaan opetustaan. Dojo on vuonna 2021 perustettu yksikkö, jok…Haku päättyy 29.8.2022

KoulutussuunnittelijaHaluatko päästä kehittämään yliopistokoulutuksen tulevaisuutta kansainvälisessä ja innostavassa ilmapiirissä? Haemme nyt uudistamishenkistä koulutussuunnittelun ammattilaista vakinaiseen tehtävään matemaattis-luonnontieteellistä tiedekuntaa tukevaan Kumpulan kampuksen tiimiin. Millaiset t…Haku päättyy 29.8.2022

Varainhankinnan yhteyspäällikkö (kaksi tehtävää) ja yritysyhteistyön yhteyspäällikköHaluatko päästä mukaan toimimaan maailman parhaaksi tulemalla mukaan kehittämään Suomen suurimman yliopiston varainhankintaa ja yritysyhteistyötä? Etsimme nyt viestintä ja yhteiskuntasuhteisiin kahta varainhankinnan ja yhtä yritysyhteistyön osaajaa   Varainhankinnan yhteyspäällikkö (kaksi…Haku päättyy 31.8.2022

Postdoctoral researcher, Effects of maternal microbial metabolites on fetal developmentThe position will be at the Faculty of Veterinary Medicine, Department of Veterinary Biosciences, connected to the multidisciplinary HOH Helsinki One Health research network. We are located at Viikki Campus, together with the Faculties of Agriculture and Forestry, Biological and Environme…Haku päättyy 31.8.2022

Eläinlääketieteellinen tiedekuntaJatkokoulutettava eläinlääkäri eläinten lisääntymistieteeseen (4 vuoden residenssiohjelma)Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta on Suomen ainoa eläinlääkäreitä kouluttava ylempään korkeakoulututkintoon johtava yksikkö. Tiedekunnassa opiskelee noin 750 perustutkinto- ja jatko-opiskelijaa ja noin 150 akateemista työntekijää, mikä on lähes puolet koko henkilöstös…Haku päättyy 31.8.2022

Kasvatustieteellinen tiedekuntaBiologian, maantiedon ja terveystiedon sivutoiminen tuntiopettaja Viikin normaalikouluunHaemme Helsingin yliopiston harjoittelukouluun ensisijaisestiViikin normaalikouluun perusopetuksen luokille 7-9 ja lukioon BIOLOGIAN, MAANTIEDON JA TERVEYSTIEDON SIVUTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen 3.10.2022 – 3.6.2023. Toimimme Helsingin yliopiston harjoittelukouluna…Haku päättyy 4.9.2022

Kasvatustieteellinen tiedekuntaKemian päätoiminen tuntiopettaja Helsingin normaalilyseoonHelsingin yliopiston harjoittelukoulut, ensisijaisestiHelsingin normaalilyseo, perusopetuksen luokat 7-9 ja lukio hakee kemian päätoimista tuntiopettajaamääräaikaiseen työsuhteeseen 3.10.2022 – 16.12.2022. Toimimme Helsingin yliopiston harjoittelukouluna Etelä-Helsingissä. Strategiamme pa…Haku päättyy 4.9.2022

YliopistopalvelutHarjoittelija päättäjäyhteistyöKiinnostaako sinua yhteiskunnallinen vaikuttaminen? Mikäli vastauksesi on kyllä, voit olla etsimämme harjoittelija Helsingin yliopiston viestintä- ja yhteiskuntasuhteisiin.  Etsimme yliopiston viestintä- ja yhteiskuntasuhteet -toimialalle  PÄÄTTÄJÄYHTEISTYÖN JA VAIKUTTAJAVIESTINNÄN HARJOI…Haku päättyy 4.9.2022

YliopistopalvelutCRM-asiantuntijaHelsingin yliopisto ratkoo ongelmia, jotka koskettavat meistä jokaista. Etsimme vastauksia ilmastonmuutokseen, ravinnon riittävyyteen ja haasteisiin, joihin tarvitaan monitieteistä osaamista. Koulutamme tulevaisuuden tekijöitä, jotka jakavat osaamistaan Suomen ja maailman parhaaksi. Yliop…Haku päättyy 4.9.2022

YliopistopalvelutLakimies yleishallintoonYleishallinto osana yliopistopalveluiden 1000 hengen asiantuntijaorganisaatiota työskentelee koko yliopiston hyväksi. Yleishallinto vastaa päätöksenteon ja johtamisen tuesta, toiminnan kehittämisen tuesta, yliopiston hankintatoimen kehittämisestä ja seurannasta, asiakirjahallinnosta ja ar…Haku päättyy 5.9.2022

Valtiotieteellinen tiedekuntaProjektisuunnittelija CEACG tutkimuskeskukseenRiippuvuuksien, yhteiskunnallisen sääntelyn ja hallinnan tutkimuskeskus (CEACG) on tutkimusyksikkö Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa. Ryhmän tutkimus keskittyy tarkastelemaan poikkitieteellisesti elämäntapoihin, riippuvuuksiin sekä mielenterveyteen liittyviä kontroll…Haku päättyy 5.9.2022

Valtiotieteellinen tiedekuntaUniversity Lecturer in social and cultural anthropologyThe Faculty of Social Sciences invites applications for the position of UNIVERSITY LECTURER IN SOCIAL AND CULTURAL ANTHROPOLOGY for a fixed term appointment beginning on 1 October 2022 or as agreed (but no later than 1 January 2023), and ending on 31 July 2026. The duties of the universit…Haku päättyy 6.9.2022

Matemaattis- luonnontieteellinen tiedekuntaDoctoral Researcher (PhD candidate) in Remote Sensing for Regenerative Agriculture in East AfricaThe University of Helsinki is among the leading multidisciplinary research universities in the world. In addition to its 11 faculties, the University includes several independent institutes, some of which are jointly operated with other universities. Some 35,000 students are currently pur…Haku päättyy 6.9.2022

Bio- ja ympäristötieteellinen tiedekuntaPost-Doctoral Researcher in Evolutionary Ecology of salmon (empirical and/or theoretical)The University of Helsinki is an international scientific community of 40,000 students and researchers. It is one of the leading multidisciplinary research universities and ranks among the top 100 international universities in the world.  We are an equal opportunity employer and offer an …Haku päättyy 8.9.2022

Bio- ja ympäristötieteellinen tiedekuntaPost-Doctoral Reseacher in Functional GenomicsThe University of Helsinki is an international scientific community of 40,000 students and researchers. It is one of the leading multidisciplinary research universities and ranks among the top 100 international universities in the world.  We are an equal opportunity employer and offer an …Haku päättyy 8.9.2022

Maatalous- metsätieteellinen tiedekuntaPostdoctoral researcher, Nordic forest policiesThe Faculty of Agriculture and Forestry invites applications for the position of postdoctoral researcher in the context of Nordic forest policies. The position is for a fixed term of 2 years full-time starting from September, 2022 onwards (or as agreed). The postdoctoral researcher will b…Haku päättyy 8.9.2022

Valtiotieteellinen tiedekuntaYliopistonlehtori sosiaali- ja terveystutkimuksen ja -johtamisen maisteriohjelmaanValtiotieteellinen tiedekunta vastaa yhdessä lääketieteellisen tiedekunnan kanssa sosiaali- ja terveystutkimuksen ja -johtamisen maisteriohjelmasta, joka kouluttaa asiantuntijoita ja johtajia muuttuvaan sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmään. Monitieteellisen ja monialaisen maisteriohje…Haku päättyy 9.9.2022

Matemaattis- luonnontieteellinen tiedekuntaPostdoctoral Researcher in Biogeography, Macroecology or Aquatic EcologyThe Department of Geosciences and Geography (https://www.helsinki.fi/en/faculty-science/faculty/geosciences-and-geography) at the Faculty of Science is the leading research and education unit in its field in Finland. In addition to research in geology, geophysics and geography, research i…Haku päättyy 9.9.2022

Eläinlääketieteellinen tiedekuntaVäitöskirjatutkija, broilerin puurintasairauden histopatologia ja rintalihaksen kasvuTehtävä sijoittuu Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan eläinlääketieteellisten biotieteiden osastolle, joka kuuluu monialaiseen HOH Helsinki One Health -tutkimusverkostoon. Sijaitsemme Viikin kampuksella yhdessä maatalous- ja metsätieteellisen, bio- ja ympäristötieteell…Haku päättyy 11.9.2022

Maatalous- metsätieteellinen tiedekuntaDoctoral researcher, The Forest Genomics research groupThe Forest Genomics research group at the Faculty of Agriculture and Forestry is looking for a doctoral researcher to join to study conifer embryo development and associated gene expression patterns in evolutionary context. https://www2.helsinki.fi/en/researchgroups/forest-genomics DESCRI…Haku päättyy 11.9.2022

Bio- ja ympäristötieteellinen tiedekuntaPostdoctoral researchers, Research Centre for Ecological ChangeThe Organismal and Evolutionary Research Programme and the Helsinki Institute of Life Sciences invite applications for eight postdoctoral researchers in biodiversity-ecosystem functioning, community ecology, biodiversity science, statistical ecology and statistics for a fixed term of 2-3 …Haku päättyy 11.9.2022

Bio- ja ympäristötieteellinen tiedekuntaProjektisuunnittelija Organismi- ja evoluutiobiologian tutkimusohjelmaanBio- ja ympäristötieteellisen tiedekunnan Organismi- ja evoluutiobiologian tutkimusohjelma (OEB) rakentuu noin 40:stä tutkimusryhmästä, joiden tutkijat työskentelevät Viikin biokeskuksissa Helsingin yliopiston Viikin kampuksella. https://www.helsinki.fi/fi/bio-ja-ymparistotieteellinen-tie…Haku päättyy 11.9.2022

Erilliset laitoksetCore Fellowship 2023The Helsinki Collegium for Advanced Studies (HCAS) is an independent institute of the University of Helsinki. In accordance with the concept of an institute of advanced study, HCAS provides an outstanding international research environment for scholars in the humanities and social science…Haku päättyy 13.9.2022

Erilliset laitoksetArts Fellowship 2023The Helsinki Collegium for Advanced Studies is an independent institute of the University of Helsinki. The purpose of the Collegium is to promote high-quality research in the humanities and social sciences (including law, behavioural sciences and theology), to promote interaction between …Haku päättyy 13.9.2022

Valtiotieteellinen tiedekuntaUniversity Lecturer in demographyThe Faculty of Social Sciences and the Centre for Social Data Science invite applications for the position of  UNIVERSITY LECTURER IN DEMOGRAPHY for a fixed term 5-year appointment beginning as soon as possible, but no later than early 2023. The duties of the present university lecturer w…Haku päättyy 15.9.2022

Matemaattis- luonnontieteellinen tiedekuntaDoctoral researcher, astronomyDOCTORAL RESEARCHER (PHD CANDIDATE) IN ASTRONOMY The University of Helsinki is among the leading multidisciplinary research universities in the world. In addition to its 11 faculties, the University includes several independent institutes, some of which are jointly operated with other uni…Haku päättyy 15.9.2022

Eläinlääketieteellinen tiedekuntaAssistant Professor or Associate Professor of Veterinary PharmacologyThe Faculty of Veterinary Medicine at the University of Helsinki is the only institution of higher education in Finland to train veterinarians. It has about 750 undergraduate and postgraduate students and employs approximately 150 academic staff, which is nearly half of the entire staff. …Haku päättyy 15.9.2022

Eläinlääketieteellinen tiedekuntaAssistant Professor / Associate Professor / Professor of Veterinary PathologyThe Faculty of Veterinary Medicine at the University of Helsinki is the only institution of higher education in Finland to train veterinarians. It has about 750 undergraduate and postgraduate students and employs approximately 150 academic staff, which is nearly half of the entire staff. …Haku päättyy 15.9.2022

Valtiotieteellinen tiedekuntaSosiaalipsykologian yliopistonlehtoriValtiotieteellinen tiedekunta hakee SOSIAALIPSYKOLOGIAN YLIOPISTONLEHTORIA vakinaiseen työsuhteeseen 1.1.2023 alkaen.  Yliopistonlehtorin tehtävänä on antaa tutkintovaatimusten mukaista opetusta, ohjata ja tarkastaa opinnäytetöitä sekä harjoittaa oman alansa tutkimusta. Tehtävään valittav…Haku päättyy 16.9.2022

Matemaattis- luonnontieteellinen tiedekuntaYliopistonlehtori, didaktinen yliopistofysiikkaHelsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Yliopistossa on 11 tiedekuntaa ja lisäksi erillisiä laitoksia, joista osa on toisten yliopistojen kanssa yhteisiä. Yliopistossa opiskelee 35 000 tutkinto-opiskelijaa. Matemaattis-luonnontieteellise…Haku päättyy 16.9.2022

Maatalous- metsätieteellinen tiedekuntaPostdoctoral researcher, climate change mitigation with wood-based productsThe Faculty of Agriculture and Forestry invites applications for the position of POSTDOCTORAL RESEARCHER for a fixed term position starting on 1.10.2022, or as agreed. The postdoctoral researcher will be employed for a fixed term of 3 years, with a possibility of extension for 2 years. Th…Haku päättyy 18.9.2022

Bio- ja ympäristötieteellinen tiedekuntaPostdoctoral researcher to study platelet-cancer interactions in the Extracellular vesiclesPostdoctoral researcher to study platelet-cancer interactions in the Extracellular vesicles (EV) research group of Pia Siljander at the University of HelsinkiThe Extracellular vesicle (EV) research group (https://www.helsinki.fi/en/researchgroups/extracellular-vesicles) led by PI Pia Silj…Haku päättyy 18.9.2022

Matemaattis- luonnontieteellinen tiedekuntaPostdoctoral Researcher in mammalian paleoecology and ecometricsPOSTDOCTORAL RESEARCHER IN DEVELOPING PAST CLIMATE AND VEGETATION MODELLING BASED ON POSTCRANIAL ECOMETRICS OF LARGE HERBIVOROUS MAMMALS IN THE FOSSIL RECORDThe Department of Geosciences and Geography at the Faculty of Science is the leading research and education unit in its field in Fin…Haku päättyy 19.9.2022

Farmasian tiedekuntaYliopistonlehtori, farmasian teknologiaHelsingin yliopiston farmasian tiedekunnassa tehdään farmasian tutkimusta ja annetaan alan korkeinta opetusta. Tiedekunnasta valmistuu farmaseutteja ja proviisoreita, filosofian maistereita, sekä farmasian ja filosofian tohtoreita. Lisäksi tiedekunta antaa ammatillista erikoistumiskoulutu…Haku päättyy 22.9.2022

YliopistopalvelutPromootiosihteeri oikeustieteellisen promootioonHelsingin yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta on maan johtava oikeustieteellinen koulutusyksikkö. Osa tiedekunnan tutkinnoista suoritetaan Vaasan kaksikielisessä koulutusyksikössä. Tiedekunnan perustehtävänä on tuottaa kansainvälisesti korkeatasoisen tutkimuksen ja tutkimuslähtöisen …Haku päättyy 25.9.2022

Matemaattis- luonnontieteellinen tiedekuntaDoctoral researchers, computational materials physicsThe University of Helsinki, founded in 1640, is one of the world’s leading universities for multidisciplinary research. The university has an international academic community of 40,000 students and staff members. The Department of physics (https://www.helsinki.fi/en/faculty-of-science/fac…Haku päättyy 25.9.2022

Leave a Reply

Your email address will not be published.