Helsinki University in Finland invites application for vacant PhD, Postdoc and Academic Positions, is a university located in Helsinki, Finland. the oldest university in Finland

Postdoctoral researcher in cross species transmission and pathogenesis of kolmioviridsAbout the position:The position relates to Sigrid Jusélius Foundation and Jane and Aatos Erkko Foundation grants to Jussi Hepojoki. The grants aim to unravel the pathogenic potential kolmiovirids (most known representatives are members of the genus Deltavirus), the association of kolmiovi…Haku päättyy 31.12.2022

Kriminologian tutkijatohtoriValtiotieteellinen tiedekunta hakee KRIMINOLOGIAN TUTKIJATOHTORIA määräaikaiseen kolmivuotiseen työsuhteeseen 1.3.2023 – 28.2.2026 tai sopimuksen mukaan kuitenkin viimeistään 1.4.2023 alkaen.Tutkijatohtorin päätehtävänä on vuoden 2024 kansallisen Nuorisorikollisuuskyselyn valmistelu ja to…Haku päättyy 31.12.2022

Postdoctoral Researcher in the Epigenetics of Complex Diseases and Traits groupFIMM is currently seeking outstanding candidates for the position of Postdoctoral Researcher in theEpigenetics of Complex Diseases and Traits group Description:  Epigenetics of Complex Diseases & Traits  research group led by Miina Ollikainen is focused on understanding epigenetic variati…Haku päättyy 31.12.2022

Psykologian yliopistonlehtorin tehtäväHelsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan Psykologian ja logopedian osasto hakeeYLIOPISTONLEHTORIAkokopäiväiseen työsuhteeseen 1.8.2023  alkaen. Tehtävän ala on psykologia. Opetusalueena on kliininen psykologia, mielenterveyden psykologia ja mielenterveyteen liittyvät psykologin …Haku päättyy 31.12.2022

HenkilöstökoordinaattoriOletko HR-ammattilainen ja kiinnostunut työskentelemään Helsingin yliopiston henkilöstöpalveluissa vaihtelevissa ja monipuolissa HR-tehtävissä?  Etsimme nyt henkilöstön kehittämisen tiimiin vaihtelevista tehtävistä innostunutta  HENKILÖSTÖKOORDINAATTORIA (sijaisuus) Tehtävästä Henkilöstök…Haku päättyy 2.1.2023

Asiakasneuvoja LuomukseenLuomuksen monialainen n. 20 hengen yleisöpalvelutiimi vastaa Luomuksen yleisökohteiden eli Luonnontieteellisen museon sekä Kaisaniemen ja Kumpulan kasvitieteellisten puutarhojen näyttely-, tiede- ja ympäristökasvatustoiminnasta (sis. opastukset, yleisötapahtumat) sekä asiakaspalvelusta ja…Haku päättyy 2.1.2023

Intern for Global campus teamAre you interested in innovating how the future online learning at the University of Helsinki will look like? Would you like to participate in the EdTech development in practice and get to test the newest technologies (VR, AI) in education?The university-wide global campus project at the …Haku päättyy 2.1.2023

Anatomian yliopistonlehtoriHelsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan anatomian osasto hakeeYLIOPISTONLEHTORIAVakituiseen työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.Tehtävän ala on anatomia. Tehtävä on opetuspainotteinen ja opetuskielenä on suomi ja ruotsi. TehtävistäYliopistonlehtori opettaa ja to…Haku päättyy 2.1.2023

Maatalous- metsätieteellinen tiedekuntaDoctoral Researcher in Marketing The Department of Economics and Management and sub-discipline of marketing invites applications for a doctoral researcher in marketing focusing on the current and future business uses of forest maps. The Forestvalue project ForestMap – The next generation of forest maps – adapting a Nord…Haku päättyy 2.1.2023

Helsinki Institute of Life SciencePostdoctoral Researcher in Super-Resolution Microscopy and MicrobiologyThe University of Helsinki is one of the world’s leading universities for multidisciplinary research. HiLIFE Helsinki Institute of Life Science is a research institute that supports high quality life science research across the University campuses and faculties. The research activities at…Haku päättyy 3.1.2023

Kirjastosihteeri Kansalliskirjastoon (määräaikainen) Kansalliskirjasto on kaikille avoin kulttuuriperintöorganisaatio, joka palvelee valtakunnallisesti kansalaisia, tiedeyhteisöä ja muita yhteiskunnan toimijoita. Turvaamme Suomessa julkaistun tai Suomea koskevan julkaistun kulttuuriperinnön saatavuuden sekä välittämme ja tuotamme tietosisä…Haku päättyy 8.1.2023

Doctoral Reseacher in Biodiversity and Ecosystem FunctioningThe University of Helsinki is Finland’s largest academic institution with ca 30,800 students and 8200 employees. It is consistently ranked in the top 100 of the world’s universities. The Organismal and Evolutionary Biology Research Programme (OEB) in the Faculty of Biological and Environm…Haku päättyy 8.1.2023

Five Postdoctoral Researchers on Irritation projectThe Faculty of Social Sciences at the University of Helsinki invites applications for the positions of    5 POSTDOCTORAL RESEARCHERS    for a fixed term period starting as agreed for the duration of 33-36 months. IRRITATION research group is seeking 5 postdoctoral researchers, to work in …Haku päättyy 8.1.2023

University lecturer in Geoinformatics & Spatial AnalysisGeoinformatics and spatial analysis have become increasingly important in geography in the information era, when big data of various kinds are increasingly available and the societal and environmental challenges are increasingly complex. Skills to mine, process, and efficiently analyze bi…Haku päättyy 8.1.2023

Kirjastosihteeri Kansalliskirjaston tutkimuskirjastoon (määräaikainen)Kansalliskirjasto on kaikille avoin kulttuuriperintöorganisaatio, joka palvelee valtakunnallisesti kansalaisia, tiedeyhteisöjä ja muita yhteiskunnan toimijoita. Turvaamme Suomessa julkaistun tai Suomea koskevan julkaistun kulttuuriperinnön saatavuuden sekä välittämme ja tuotamme tietosisä…Haku päättyy 9.1.2023

Harjoittelija asiakaslähtöiseen palveluportfolio -projektiinKiinnostaisiko sinua olla mukana kehittämässä Helsingin yliopiston palvelukehitystä asiakaslähtöisemmäksi? Omaatko kokemusta asiakastyöstä ja kaipaatko kokemusta projektimaisesta työskentelemisestä tai palvelunhallinnasta? Palveluportfolio-projektissa pääset tutustumaan palvelukehityksen …Haku päättyy 9.1.2023

Palvelukoordinaattori Ruralia-instituuttiin MikkeliinHaluatko työskennellä monipuolisessa ja vaihtelevassa tehtävässä tiedeyhteisön parissa? Tämä on mainio tilaisuus, johon kannattaa tarttua. Etsimme Ruralia-instituuttiin Mikkeliin  PALVELUKOORDINAATTORIA  Palvelukoordinaattori vastaa toimipaikan asiakaspalvelusta, neuvonnasta ja toimistopa…Haku päättyy 9.1.2023

Director of the Neuroscience Center, HiLIFEDirector of the Neuroscience Center, HiLIFE, at University of Helsinki   Helsinki Institute of Life Science (HiLIFE) is seeking a Director for the Neuroscience Center (NC). NC is a research unit belonging to HiLIFE at the University of Helsinki (UH), a leading Nordic university with a str…Haku päättyy 9.1.2023

Director of the Institute for Molecular Medicine Finland FIMM, HiLIFEDirector of the Institute for Molecular Medicine Finland FIMM, HiLIFE, at University of Helsinki   Helsinki Institute of Life Science (HiLIFE) is seeking a Director for the Institute for Molecular Medicine Finland (FIMM). FIMM is a research unit belonging to HiLIFE at the University of He…Haku päättyy 9.1.2023

UI Designer Kansalliskirjastoon (määräaikainen)Tiesitkö, että Kansalliskirjasto – Suomen kulttuuriperinnön säilyttäjä – on myös merkittävä julkisen sektorin digitaalisten palvelujen tuottaja? Asiantuntijamme suunnittelevat, toteuttavat ja ylläpitävät verkkopalveluja, jotka edesauttavat ja parantavat kirjastojen, museoiden ja arkistoje…Haku päättyy 11.1.2023

Opintoasiainkoordinaattori MeilahteenOpintoasiainkoordinaattori toimii Meilahden kampuksella lääketieteellisessä tiedekunnassa, lääketieteen koulutusohjelmassa opetuksen tukena. Kuulut opintoasiainkoordinaattoreiden tiimiin, joka vastaa lääketieteen koulutuksen kliinisen vaiheen opetuksen koordinoinnista, käytännön järjestel…Haku päättyy 11.1.2023

Tutkijatohtori Welfare State Know-How -hankkeeseenValtiotieteellinen tiedekunta hakee TUTKIJATOHTORIAmääräaikaiseen kolmivuotiseen työsuhteeseen 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan.Tehtävään valittava tutkijatohtori työskentelee poliittisessa historiassa käynnistyvän hankkeen ”Welfare State Know-How. Inclusive Institutions, Knowledge, and Par…Haku päättyy 13.1.2023

Doctoral Researcher, The Finnish Centre of Excellence of Inverse Modelling and ImagingOpen position for a Doctoral Researcher in the the consortium of The Finnish Centre of Excellence of Inverse Modelling and Imaging, funded by the Academy of Finland We are hiring a Doctoral Researcher to the Inverse Problems research group at the University of Helsinki, Faculty of Science…Haku päättyy 15.1.2023

Postdoctoral and Doctoral researcher in the fields of disease ecology and ecosystem healthPostdoctoral and Doctoral researcher in the fields of disease ecology and ecosystem health   The University of Helsinki, founded in 1640, is one of the world’s leading universities for multidisciplinary research. The university has an international academic community of 40,000 students an…Haku päättyy 15.1.2023

Open positions in Marine ScienceThe University of Helsinki has opened positions for two 5-year university researchers and two 3-year postdoctoral researchers in marine sciences at Tvärminne Zoological Station. The University of Helsinki, founded in 1640, is one of the best multidisciplinary research universities in the …Haku päättyy 15.1.2023

Cloud and Systems EngineerThe Institute for Molecular Medicine Finland (FIMM) is an international research unit focusing on human genomics and personalized medicine at the Helsinki Institute of Life Science (HiLIFE) of the University of Helsinki – a leading Nordic university with a strong commitment to life scienc…Haku päättyy 15.1.2023

Arabian kielen yliopisto-opettajaHelsingin yliopiston humanistinen tiedekunta avaa haettavaksi arabian kielen yliopisto-opettajan vakituisen tehtävän. Arabian kielen yliopisto-opettaja opettaa arabiaa kielten kandidaatti- ja maisteriohjelman opiskelijoille. Arabian kielen yliopisto-opettaja tekee tiivistä yhteistyötä kol…Haku päättyy 16.1.2023

RehtoriVuonna 1640 perustettu Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista tutkimusyliopistoista – yli 30 000 opiskelijan ja 8 000 työntekijän kansainvälinen tieteen, tutkimuksen, oppimisen ja rohkean ajattelun yhteisö.  Helsingin yliopisto tunnetaan monitieteisyydestä.  Uskomme syventymisen, …Haku päättyy 16.1.2023

ToimitilajohtajaHelsingin yliopistolla on toimitilaa noin 500 000 huoneistoneliötä yli 300 rakennuksessa neljällä kampuksella Helsingissä ja tutkimusasemilla muualla Suomessa. Kiinteistökanta on monipuolinen vaihdellen historiallisista arvorakennuksista uusiin opetus- ja tutkimusrakennuksiin ja muihin er…Haku päättyy 17.1.2023

Postdoctoral Researcher in Remote Sensing of Microclimate in Tropical ForestsThe Department of Geosciences and Geography at the Faculty of Science is an exceptionally diverse unit for academic research and education. Our research interest range from exploring the experiences of minorities in cities, through plate tectonics to how environments have changed since li…Haku päättyy 22.1.2023

Tietoasiantuntija tutkimusdatan hallinnan tehtäviin, 3 paikkaaHelsingin yliopiston kirjasto hakee kolmea tietoasiantuntijaa tutkimusdatan hallinnan tehtäviin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.   Tietoasiantuntijat toimivat osana Helsingin yliopiston datatukiverkostoa ja kirjaston datatiimiä. Tehtävät painottuvat tutkimusdatan säilyttämisee…Haku päättyy 23.1.2023

Yliopistonlehtori, farmakologiaHelsingin yliopiston farmasian tiedekunnassa tehdään farmasian tutkimusta ja annetaan alan korkeinta opetusta. Tiedekunnasta valmistuu farmaseutteja ja proviisoreita, filosofian maistereita, sekä farmasian ja filosofian tohtoreita. Lisäksi tiedekunta antaa ammatillista erikoistumiskoulutu…Haku päättyy 23.1.2023

Postdoctoral Researcher in Muscle BiochemistryWe are looking for a highly motivated and multidisciplinary orientated Postdoctoral Researcher. The position is located at the Department of Food and Nutrition, at Faculty of Agriculture and Forestry.https://www.helsinki.fi/en/faculty-agriculture-and-forestry/research/food-and-nutrition D…Haku päättyy 23.1.2023

Post-Doctoral Researcher in Evolutionary Genomics, Speciation and HybridizationThe University of Helsinki, founded in 1640, is one of the world’s leading universities for multidisciplinary research. The university has an international academic community of 40,000 students and staff members. The University of Helsinki offers comprehensive services to employees, inclu…Haku päättyy 25.1.2023

Doctoral researcher to Center of Excellence in Tumor GeneticsAcademy of Finland’s Center of Excellence in Tumor Genetics / Academy Professor Lauri Aaltonen’s Tumor Genomics research group is looking for an enthusiastic student for a PhD / master’s thesis project, ideally starting in early 2023. You will play an important part of our world-leading p…Haku päättyy 27.1.2023

2 Postdocs – TaipaleLaboratory of Prof. Jussi Taipale at the Medical Systems Biology group (https://www2.helsinki.fi/en/researchgroups/medical-systems-biology ) at the Applied Tumour Genetic Program at University of Helsinki, Faculty of Medicine invites applications for the position of POSTDOCTORAL RESEARCHE…Haku päättyy 30.1.2023

Doctoral Researcher or Postdoctoral Researcher in Sustainability Assessment of AgricultureThe Future Sustainable Food Systems (FS)2 research group (https://www.helsinki.fi/en/researchgroups/future-sustainable-food-systems), led by Associate Professor Hanna Tuomisto, is affiliated with the Department of Agricultural Sciences at the Faculty of Agriculture and Forestry and the He…Haku päättyy 31.1.2023

Doctoral researcher in geospatial visualization, serious gaming and sustainability transformationsThe University of Helsinki, founded in 1640, is one of the world’s leading universities for multidisciplinary research. The university has an international academic community of 40,000 students and staff members. The University of Helsinki offers comprehensive services to its employees, i…Haku päättyy 31.1.2023

Project Manager for FinnGen projectThe Institute for Molecular Medicine Finland (FIMM) is an international research unit focusing on human genomics and personalised medicine at the Helsinki Institute of Life Science (HiLIFE) of the University of Helsinki – a leading Nordic university with a strong commitment to life scienc…Haku päättyy 31.1.2023

Yliopistonlehtori (ma.), kirkkohistoriaTeologinen tiedekunta hakee kirkkohistorian osastolle KIRKKOHISTORIAN YLIOPISTONLEHTORIA  määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2023–31.8.2027. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.  Kirkkohistoria on sekä historiaa että teologiaa. Tutkimusalalla tarkastellaan kirkkoja ja uskonnollisia liikk…Haku päättyy 31.1.2023

Professor or Assistant/Associate Professor in Ecological Data SciencesThe University of Helsinki is an international scientific community of 40,000 students and researchers. It is one of the leading multidisciplinary research universities and ranks among the top 100 international universities in the world. We are an equal opportunity employer and offer an a…Haku päättyy 31.1.2023

Professor eller biträdande professor i matematik med ansvar för matematikundervisning på svenskaHelsingfors universitet är ett av de ledande mångvetenskapliga forskningsuniversiteten i Europa och placerar sig bland de 100 bästa universiteten i världen. Universitetet erbjuder sina 40 000 studerande och forskare en flerspråkig internationell gemenskap där svenskan har en speciell plat…Haku päättyy 31.1.2023

Doctoral Researcher on Counterterrorism policies in Europe The Faculty of Social Sciences and research network Coping with Varieties of Radicalisation into Terrorism and Extremism (VORTEX) invite applications for the position ofDOCTORAL RESEARCHERfor a fixed 3-year term starting on 1 September 2023 (or as agreed). Successful candidates are expec…Haku päättyy 31.1.2023

Oikeustieteen tutkijatohtori tai väitöskirjatutkijaOikeustieteellinen tiedekunta etsii Helsingin yksikköön yhden vuoden määräaikaiseen tehtävään tutkijatohtoria tai väitöskirjatutkijaa 1.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävänä on oikeustieteellinen tutkimus STN-hankkeessa Generation AI.  Generation AI -hankkeessa tutkitaan lasten o…Haku päättyy 6.2.2023

Professor or Assistant/Associate Professor of Statistics (Mathematical and Computational Statistics)The University of Helsinki is among the leading multidisciplinary research universities in the world. In addition to its 11 faculties, the University includes several independent institutes, some of which are jointly operated with other universities. Some 35,000 students are currently pur…Haku päättyy 16.2.2023

Leave a Reply

Your email address will not be published.