Helsinki University in Finland invites application for vacant PhD, Postdoc and Academic Positions, is a university located in Helsinki, Finland. the oldest university in Finland

Postdoctoral Researcher in Remote Sensing of Microclimate in Tropical ForestsThe Department of Geosciences and Geography at the Faculty of Science is an exceptionally diverse unit for academic research and education. Our research interest range from exploring the experiences of minorities in cities, through plate tectonics to how environments have changed since li…Haku päättyy 22.1.2023

Markkinoinnin asiantuntijaOletko markkinoinnin asiantuntija ja kiinnostunut työskentelemään Helsingin yliopiston vahvan ja tunnetun brändin parissa? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä tutkimuksen, opetuksen ja yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen parissa yhdessä parhaimpien asiantuntijoiden kanssa? Tässä on tehtä…Haku päättyy 23.1.2023

Talent Boost -asiantuntija urapalveluihinEtsimme kansainvälisten opiskelijoidemme työllistymistä tukevaan Talent Boost -hankkeeseen asiantuntijaa yliopiston urapalveluihin. Millaiset tehtävät sinua odottavat meillä? Talent Boost -hankkeen asiantuntijana pääset kehittämään kansainvälisten tutkinto-opiskelijoidemme työllistymistä …Haku päättyy 23.1.2023

ProjektipäällikköKansalliskirjasto on kaikille avoin kulttuuriperintöorganisaatio, joka palvelee valtakunnallisesti kansalaisia, tiedeyhteisöä ja muita yhteiskunnan toimijoita. Turvaamme Suomessa julkaistun tai Suomea koskevan julkaistun kulttuuriperinnön saatavuuden sekä välitämme ja tuotamme tietosisält…Haku päättyy 23.1.2023

Project Coordinator at the Viikki CampusUniversity Services at the University of Helsinki enables our international academic community to focus on its core duties: research, teaching, studying and public engagement. As part of University Services, the Research Services sector concentrates on supporting the University’s internat…Haku päättyy 23.1.2023

Projektikoordinaattori (REC) tutkimuskeskukseenYliopistopalveluiden osana meillä Tutkimuspalveluissa keskitytään erityisesti tukemaan yliopistomme kansainvälisesti korkeatasoista tutkimusta, tutkijankoulutusta, tutkimusedellytyksiä sekä tutkimuksen vaikuttavuutta ja hyödynnettävyyttä.  Haemme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhte…Haku päättyy 23.1.2023

Data-analyytikko johdon tieto- ja analytiikkapalveluihinRakennamme uutta kyvykkyyttä, jossa Helsingin yliopiston toiminnanohjaus tukeutuu jatkossa nykyistä selvemmin tilastollisiin ennusteisiin toiminnan tuloksista. Tuottamasi analysoitu tieto vaikuttaa suoraan Suomen suurimman yliopiston johtamiseen.Data-analyytikkona kokoat ja analysoit ylio…Haku päättyy 23.1.2023

Tietoasiantuntija tutkimusdatan hallinnan tehtäviin, 3 paikkaaHelsingin yliopiston kirjasto hakee kolmea tietoasiantuntijaa tutkimusdatan hallinnan tehtäviin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.   Tietoasiantuntijat toimivat osana Helsingin yliopiston datatukiverkostoa ja kirjaston datatiimiä. Tehtävät painottuvat tutkimusdatan säilyttämisee…Haku päättyy 23.1.2023

Yliopistonlehtori, farmakologiaHelsingin yliopiston farmasian tiedekunnassa tehdään farmasian tutkimusta ja annetaan alan korkeinta opetusta. Tiedekunnasta valmistuu farmaseutteja ja proviisoreita, filosofian maistereita, sekä farmasian ja filosofian tohtoreita. Lisäksi tiedekunta antaa ammatillista erikoistumiskoulutu…Haku päättyy 23.1.2023

Tutkimusrahoituksen asiantuntijaHaemme kansainväliseen tutkimusrahoitukseen painottuvaan, vakinaiseen tehtävään tutkimusrahoituksen asiantuntijaa. Tehtävästä Tutkimusrahoituksen asiantuntijana vastaat Helsingin yliopiston keskustakampuksen humanististen ja yhteiskuntatieteiden tutkimusrahoituksen asiantuntijapalveluista…Haku päättyy 23.1.2023

Postdoctoral Researcher in Muscle BiochemistryWe are looking for a highly motivated and multidisciplinary orientated Postdoctoral Researcher. The position is located at the Department of Food and Nutrition, at Faculty of Agriculture and Forestry.https://www.helsinki.fi/en/faculty-agriculture-and-forestry/research/food-and-nutrition D…Haku päättyy 23.1.2023

Puutarhuri, kasvitieteellinen puutarhaOletko erityisesti kasveista kiinnostunut puutarhuri? Haluatko oppia uutta eksoottisistakin kasveista upeassa miljöössä? Helsingin yliopiston Luonnontieteelliseen keskusmuseoon kuuluvat kasvitieteelliset puutarhat etsivät joukkoonsa 1-3 määräaikaista puutarhuria kasvikokoelmien hoitotyöhö…Haku päättyy 24.1.2023

Project PlannerThe University of Helsinki, founded in 1640, is one of the world’s leading universities for multidisciplinary research. The university has an international academic community of 40,000 students and staff members. The University of Helsinki offers comprehensive services to its employees, i…Haku päättyy 25.1.2023

Post-Doctoral Researcher in Evolutionary Genomics, Speciation and HybridizationThe University of Helsinki, founded in 1640, is one of the world’s leading universities for multidisciplinary research. The university has an international academic community of 40,000 students and staff members. The University of Helsinki offers comprehensive services to employees, inclu…Haku päättyy 25.1.2023

Valintasihteereitä opiskelijavalintoihinEtsimme yliopiston opiskelijavalintoihin liittyviin tehtäviin innokkaita, asiakaspalveluhenkisiä ja itsenäisestä työskentelystä motivoituneita  VALINTASIHTEEREITÄ Valintasihteerinä työnkuvasi koostuu pääsääntöisesti yhteishakuun liittyvistä tehtävistä. Työtehtäviin kuuluu mm. koulutusasia…Haku päättyy 26.1.2023

Doctoral researcher to Center of Excellence in Tumor GeneticsAcademy of Finland’s Center of Excellence in Tumor Genetics / Academy Professor Lauri Aaltonen’s Tumor Genomics research group is looking for an enthusiastic student for a PhD / master’s thesis project, ideally starting in early 2023. You will play an important part of our world-leading p…Haku päättyy 27.1.2023

Projektisuunnittelija LuomuinstituuttiinHelsingin yliopisto hakee Luomuinstituuttiin projektisuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 15.2.2023 – 31.12.2024 Työtehtävänä on Luomuinstituutin koordinaatiotyöhön kuuluvat tehtävät, kuten tiedeviestinnän sisällönsuunnittelu ja toteutus yhteistyössä viestintäasiantuntijan kanssa, …Haku päättyy 30.1.2023

Laboratory coordinator in Genotyping and Single-Cell OperationsThe Institute for Molecular Medicine Finland (FIMM) is an international research institute focusing on human genomics and personalised medicine at the Helsinki Institute of Life Science (HiLIFE) of the University of Helsinki FIMM integrates molecular medicine research, technology centre a…Haku päättyy 30.1.2023

Asiantuntija tutkimuksen johdon tuen yksikköönHelsingin yliopiston tutkimuspalvelut tukevat yliopistomme kansainvälisesti korkeatasoista tutkimusta ja sen edellytyksiä, tutkijankoulutusta ja tutkimuksen vaikuttavuutta. Tutkimuspalvelut toimivat osana yliopistopalveluja ja vastaavat tutkimuksen strategisesta tuesta, tohtorikoulutuksen…Haku päättyy 30.1.2023

Tutkimusinfrastruktuurien kehittämisen asiantuntijaHelsingin yliopiston tutkimuspalvelut tukevat yliopistomme kansainvälisesti korkeatasoista tutkimusta ja sen edellytyksiä, tutkijankoulutusta ja tutkimuksen vaikuttavuutta. Tutkimuspalvelut toimivat osana yliopistopalveluja ja vastaavat tutkimuksen strategisesta tuesta, tohtorikoulutuksen…Haku päättyy 30.1.2023

Urologian 35% kliininen opettajaHelsingin yliopiston lääketieteellinen tiedekunta hakee KLIINISTÄ OPETTAJAA osa-aikaiseen (35%) tehtävään 1.5.2023 lukien. Tehtävän ala on urologia ja se on opetuspainotteinen. Tehtävän opetuskieli on suomi.   Tehtävä on kytketty Helsingin yliopistollisen sairaalan urologian erikoislääkär…Haku päättyy 30.1.2023

2 Postdocs – TaipaleLaboratory of Prof. Jussi Taipale at the Medical Systems Biology group (https://www2.helsinki.fi/en/researchgroups/medical-systems-biology ) at the Applied Tumour Genetic Program at University of Helsinki, Faculty of Medicine invites applications for the position of POSTDOCTORAL RESEARCHE…Haku päättyy 30.1.2023

hakee kirurgian osastolle osa-aikaista (35%)KLIINISTÄ OPETTAJAA   1.4.2023 lukien. Tehtävän opetusala on vatsaelinkirurgia ja tehtävä on opetuspainotteinen. Opetuskielenä on suomi. TehtävistäKliinisen opettajan päätehtävänä on opetustyö ja…Haku päättyy 30.1.2023

iCAN Project ManagerDo you want to be part of building a cancer competence cluster with the potential to have significant societal and educational impacts? Would you like to support top cancer experts in making innovative discoveries as part of the University’s high-quality Research Services?  The iCAN Digit…Haku päättyy 31.1.2023

Klinikkaeläintenhoitaja/Varsasitteri hevossairaalaan (kesäsijaisuus)Haemme nyt hevossairaalaan Viikkiin KLINIKKAELÄINTENHOITAJIEN KESÄLOMASIJAISIA SEKÄ VARSASITTEREITÄ eripituisiin työsuhteisiin ajalle 1.6-30.9.2023 tai sopimuksen mukaan. Klinikkaeläintenhoitajien työtehtäviin kuuluu potilaiden hoitotyö ja eläinlääkärin avustaminen. Varsasittereiden työte…Haku päättyy 31.1.2023

Klinikkaeläintenhoitaja pieneläinsairaalaan (4. vuosikurssin opiskelijat, kesäsijaisuus)Haemme 4. vuosikurssin opiskelijoita klinikkaeläinhoitajan kesätyöhön pieneläinsairaalaan  Sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan uusia mielenkiintoisia ja hyödyllisiä taitoja ennen tulevan klinikkavuoden aloitusta tehden töitä tutussa ympäristössä Yliopistollisessa eläinsairaalassa. Hae…Haku päättyy 31.1.2023

Klinikkaeläintenhoitaja pieneläinsairaalaan (kesäsijaisuus)Haemme pieneläinsairaalaan Viikkiin KLINIKKAELÄINTENHOITAJIEN KESÄLOMASIJAISIA, eripituisiin työsuhteisiin ajalle 29.5. – 30.9.2023 tai sopimuksen mukaan. Jos olet jo valmistunut klinikkaeläintenhoitaja, voit myös ilmoittaa kiinnostuksesi pidempiaikaiseen sijaisuuteen tai klinikkaeläinhoi…Haku päättyy 31.1.2023

kuntaDoctoral Researcher or Postdoctoral Researcher in Sustainability Assessment of AgricultureThe Future Sustainable Food Systems (FS)2 research group (https://www.helsinki.fi/en/researchgroups/future-sustainable-food-systems), led by Associate Professor Hanna Tuomisto, is affiliated with the Department of Agricultural Sciences at the Faculty of Agriculture and Forestry and the He…Haku päättyy 31.1.2023

Doctoral researcher in geospatial visualization, serious gaming and sustainability transformationsThe University of Helsinki, founded in 1640, is one of the world’s leading universities for multidisciplinary research. The university has an international academic community of 40,000 students and staff members. The University of Helsinki offers comprehensive services to its employees, i…Haku päättyy 31.1.2023

Project Manager for FinnGen projectThe Institute for Molecular Medicine Finland (FIMM) is an international research unit focusing on human genomics and personalised medicine at the Helsinki Institute of Life Science (HiLIFE) of the University of Helsinki – a leading Nordic university with a strong commitment to life scienc…Haku päättyy 31.1.2023

Yliopistonlehtori (ma.), kirkkohistoriaTeologinen tiedekunta hakee kirkkohistorian osastolle KIRKKOHISTORIAN YLIOPISTONLEHTORIA  määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2023–31.8.2027. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.  Kirkkohistoria on sekä historiaa että teologiaa. Tutkimusalalla tarkastellaan kirkkoja ja uskonnollisia liikk…Haku päättyy 31.1.2023

Professor or Assistant/Associate Professor in Ecological Data SciencesThe University of Helsinki is an international scientific community of 40,000 students and researchers. It is one of the leading multidisciplinary research universities and ranks among the top 100 international universities in the world. We are an equal opportunity employer and offer an a…Haku päättyy 31.1.2023

Professor eller biträdande professor i matematik med ansvar för matematikundervisning på svenskaHelsingfors universitet är ett av de ledande mångvetenskapliga forskningsuniversiteten i Europa och placerar sig bland de 100 bästa universiteten i världen. Universitetet erbjuder sina 40 000 studerande och forskare en flerspråkig internationell gemenskap där svenskan har en speciell plat…Haku päättyy 31.1.2023

Doctoral Researcher on Counterterrorism policies in Europe The Faculty of Social Sciences and research network Coping with Varieties of Radicalisation into Terrorism and Extremism (VORTEX) invite applications for the position ofDOCTORAL RESEARCHERfor a fixed 3-year term starting on 1 September 2023 (or as agreed). Successful candidates are expec…Haku päättyy 31.1.2023

Uskonnon, elämänkatsomustiedon ja filosofian päätoimista tuntiopettajaHelsingin yliopiston harjoittelukoulut, ensisijaisestiHelsingin normaalilyseo, perusopetuksen luokat 7-9 ja lukio hakee  uskonnon, elämänkatsomustiedon ja filosofian päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen.  Toimimme Helsingin yliopiston harjo…Haku päättyy 5.2.2023

Opinto-ohjaaja Helsingin normaalilyseoonHelsingin yliopiston harjoittelukoulut, ensisijaisestiHelsingin normaalilyseo, perusopetuksen luokat 7-9 ja lukio hakeeOPINTO-OHJAAJAA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen. Toimimme Helsingin yliopiston harjoittelukouluna Etelä-Helsingissä. Strategiamme painopisteet …Haku päättyy 5.2.2023

ksi luokanlehtoria Helsingin normaalilyseoonHaemme Helsingin yliopiston harjoittelukouluun ensisijaisestiHelsingin normaalilyseon perusopetuksen luokille 1-6 KAHTA LUOKANOPETUKSEN LEHTORIA toistaiseksi voimassaolevin työsuhteisiin 1.8.2023 alkaen. Toimimme Helsingin yliopiston harjoittelukouluna Punavuoressa. Strategiamme painopist…Haku päättyy 5.2.2023

Kemian ja fysiikan päätoiminen tuntiopettaja Helsingin normaalilyseoonHelsingin yliopiston harjoittelukoulut, ensisijaisestiHelsingin normaalilyseo, perusopetuksen luokat 7-9 ja lukio hakee  kemian ja fysiikan päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen.  Toimimme Helsingin yliopiston harjoittelukouluna Etelä-Helsin…Haku päättyy 5.2.2023

Erityisluokanopettaja Helsingin normaalilyseoonHelsingin yliopiston harjoittelukoulut, ensisijaisestiHelsingin normaalilyseo, perusopetuksen luokat 7-9 hakee erityisluokanopettajaa (päätoiminen tuntiopettaja) määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2023 – 31.7.2024.  Toimimme Helsingin yliopiston harjoittelukouluna Etelä-Helsingissä. Strateg…Haku päättyy 5.2.2023

Research Assistant (technician)A research assistant (technician) position is available at the Helsinki Institute of Life Science (HiLIFE), University of Helsinki, Finland in the research groups of Assistant Professor Helena Kilpinen and Dr. Olli Pietiläinen. The position is part of a long-term research program that aim…Haku päättyy 5.2.2023

Luokanlehtori Viikin normaalikouluunHelsingin yliopiston harjoittelukoulut, ensisijaisestiViikin normaalikoulu, perusopetuksen luokat 1-6 hakee luokanlehtoria toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen.  Toimimme Helsingin yliopiston harjoittelukouluna Viikissä. Toiminta-ajatuksemme mukaisesti Viikin normaal…Haku päättyy 5.2.2023

Äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori Viikin normaalikouluunHaemme Helsingin yliopiston harjoittelukouluun ensisijaisestiViikin normaalikouluun perusopetuksen luokille 7-9 ja lukioon ÄIDINKIELEN JA KIRJALLISUUDEN LEHTORIA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen. Toimimme Helsingin yliopiston harjoittelukouluna Viikissä. Toiminta…Haku päättyy 5.2.2023

Käsityön päätoiminen tuntiopettaja Viikin normaalikouluunHaemme Helsingin yliopiston harjoittelukouluun ensisijaisestiViikin normaalikouluun perusopetuksen luokille 7-9 ja lukioon KÄSITYÖN PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen. Toimimme Helsingin yliopiston harjoittelukouluna Viikissä. Toiminta-aj…Haku päättyy 5.2.2023

Kemian ja fysiikan lehtori Viikin normaalikouluunHaemme Helsingin yliopiston harjoittelukouluun ensisijaisestiViikin normaalikouluun perusopetuksen luokille 7-9 ja lukioon KEMIAN JA FYSIIKAN LEHTORIA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen. Toimimme Helsingin yliopiston harjoittelukouluna Viikissä. Toiminta-ajatuksemm…Haku päättyy 5.2.2023

Postdoctoral researcher in Register-based Psychiatric ResearchPostdoctoral researcherApplications are invited for the post of a Postdoctoral researcher in Register-based Psychiatric Research working as part of a research team on the European Research Council (ERC) Starting Grant-funded project, “Effects of mental disorders on family members’ and fri…Haku päättyy 6.2.2023

Kirjoitus- ja puheviestinnän yliopisto-opettajaHelsingin yliopiston kielikeskus hakee kirjoitus- ja puheviestinnän yliopisto-opettajaa 1.8.2023 alkaen vakituiseen työsuhteeseen.  Tehtävänkuvaus   Yliopisto-opettajan tehtävänä on opettaa tutkintoihin kuuluvaa äidinkielen (suomi) kirjoitus- ja puheviestintää Helsingin yliopiston koulutu…

Haku päättyy 6.2.2023

Doctoral Researcher in Register-based Psychiatric ResearchDoctoral researcher Applications are invited for the post of a Doctoral Researcher in Register-based Psychiatric Research working as part of a research team on the European Research Council (ERC) Starting Grant-funded project, “Effects of mental disorders on family members’ and friends’ w…Haku päättyy 6.2.2023

Oikeustieteen tutkijatohtori tai väitöskirjatutkijaOikeustieteellinen tiedekunta etsii Helsingin yksikköön yhden vuoden määräaikaiseen tehtävään tutkijatohtoria tai väitöskirjatutkijaa 1.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävänä on oikeustieteellinen tutkimus STN-hankkeessa Generation AI.  Generation AI -hankkeessa tutkitaan lasten o…Haku päättyy 6.2.2023

Johtaja, Helsingin yliopiston tutkijakollegiumTutkijakollegium on humanistis-yhteiskuntatieteelliseen huippututkimukseen keskittynyt Helsingin yliopiston erillislaitos, joka tarjoaa tutkijoille laadukkaan kansainvälisen tutkimusympäristön. Tutkijakollegium edistää innovatiivista tieteenvälistä yhteistyötä sekä kollegiumin sisällä ett…Haku päättyy 7.2.2023

Ruotsin yliopisto-opettajaHelsingin yliopiston kielikeskus on yksi Suomen suurimmista kielikouluttajista henkilöstömäärällä ja opetussuunnitelmalla mitattuna. Kielikeskus vastaa kaikkien akateemisten tutkintojen edellyttämästä kieli- ja viestintäopetuksesta kaikissa Helsingin yliopiston tiedekunnissa ja tarjoaa ka…Haku päättyy 8.2.2023

Yliopistonlehtori, yleinen ja aikuiskasvatustiedeHelsingin yliopiston kasvatustieteellinen tiedekunta on maamme monialaisin, kansainvälisesti arvostettu kasvatustieteiden ja opettajankoulutuksen tutkimus- ja koulutusyksikkö. Tutkimus ja opetus tähtäävät ihmisen kulttuurisen ja sosiaalisen potentiaalin toteutumiseen parhaalla mahdollisel…Haku päättyy 8.2.2023

Projektikoordinaattori Suomen Tekoälykeskukseen (FCAI)Yliopistopalveluiden osana meillä Tutkimuspalveluissa keskitytään erityisesti tukemaan yliopistomme kansainvälisesti korkeatasoista tutkimusta, tutkijankoulutusta, tutkimusedellytyksiä sekä tutkimuksen vaikuttavuutta ja hyödynnettävyyttä.  Haemme nyt PROJEKTIKOORDINAATTORIA määräaikaiseen…Haku päättyy 9.2.2023

Postdoctoral Researcher in spatial ecology and conservation planningThe Conservation Biology Informatics Group (CBIG) and The Finnish Museum of Natural History (LUOMUS) invites applications for a Postdoctoral Researcher in spatial ecology and conservation planningfor a 33-38 month fixed term position starting at May 2nd 2023 or as agreed.CBIG is led by PI…Haku päättyy 9.2.2023

Universitetslektor i sociologiSvenska social- och kommunalhögskolan är en fristående svenskspråkig samhällsveten-skaplig enhet vid Helsingfors universitet med en nordisk och internationell profil. Vi svarar på den nordiska välfärdsmodellens nya utmaningar i en stimulerande och mångveten-skaplig forsknings- och undervi…Haku päättyy 13.2.2023

Professor or Assistant/Associate Professor of Statistics (Mathematical and Computational Statistics)The University of Helsinki is among the leading multidisciplinary research universities in the world. In addition to its 11 faculties, the University includes several independent institutes, some of which are jointly operated with other universities. Some 35,000 students are currently pur…Haku päättyy 16.2.2023

Postdoctoral positions in Evolutionary Developmental Biology and/or Bioinformatics & OmicsThe University of Helsinki is one of the world’s leading universities for multidisciplinary research. HiLIFE Helsinki Institute of Life Science is a research institute that supports high quality life science research across the University campuses and faculties. The research activities at…Haku päättyy 31.3.2023

Leave a Reply

Your email address will not be published.