Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu, Martti Ahtisaari Instituutti

Oulun yliopisto on monitieteinen, kansainvälisesti toimiva tiedeyliopisto. Tuotamme uutta tietoa ja ratkaisuja kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseksi sekä koulutamme osaajia muuttuvaan maailmaan. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa sinuun luotetaan ja jossa voit hyödyntää osaamistasi, kehittää itseäsi ja tehdä työtä, jolla on merkitystä. Meitä yliopistolaisia on noin 17 000. Tervetuloa joukkoomme muuttamaan maailmaa! 

Haemme nyt Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun Martti Ahtisaari Instituuttiin

Liiketoiminta-analytiikan yliopistonlehtoria

Martti Ahtisaari Instituutti on Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun yhteydessä toimiva vuonna 2008 perustettu tutkimus- ja koulutusyksikkö.

Instituutin päätehtävä on luoda tutkien, kehittäen ja kouluttaen korkeatasoista tietoa liiketoiminnasta, varsinkin liiketoimintaverkostojen dynamiikasta ja liiketoimintamalleista, globaalien markkinoiden yhteydessä. Samalla instituutti kehittää Oulun yliopiston kansainvälistä tutkimus- ja koulutustoimintaa, tavoitteenaan edistää elinkeinoelämän osaamista ja mahdollisuuksia.

Työtehtävät

Yliopistolehtorina työtehtäviisi kuuluu vuosittain sovittavan työsuunnitelman puitteissa opetuksen kehittämis-, opetus- ja ohjaustyötä erilaisilla liiketoiminta-analytiikan teema-alueilla (mm. optimointi, digitaalisten alustojen analytiikka). Opetusta toteutetaan luento-, ryhmä-, monimuoto- ja etäopetuksena tutkintoon johtavassa koulutuksessa, avoimessa yliopistossa ja täydennyskoulutuksessa. Tehtävän sijoituspaikka on Oulu. Tehtävään voi sisältyä työskentelyä muualla Suomessa sekä ulkomailla.

Työtehtäväsi sisältävät esimerkiksi: 

  • Kandi- ja maisteritason opinnäytetöiden ohjausta
  • Opetuksen sisällöllistä ja pedagogista suunnittelua, toteutusta ja kehittämistä ja opetusmateriaalin tuottamista. 
  • Omaan opetukseen kuuluvat hallinnolliset tehtävät, liiketoiminta-analytiikan kandiopetuksesta vastaaminen. 
  • Osallistuminen kansainvälisen liiketoiminta-analytiikan maisteriohjelman hakijarekrytointiin ja -markkinointiin
  • Osallistuminen tutkimustoimintaan

Mitä tarjoamme? 

  • Tuen asiantuntevalta ja innostuneelta noin 20 hengen tiimiltä, jossa pääset kehittymään ja jakamaan asiantuntemustasi.
  • Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuja (ePassi). Lue lisää muista työsuhde-eduistamme.
  • Ison organisaation tarjoamat kehitys- ja uramahdollisuudet.
  • Merkityksellisen työn ja kansainvälisen toimintakulttuurin, jossa sinulla on vapaus työn ja muun elämän yhteensovittamiseen. Lisätietoa työskentelystä Oulun yliopistossa.

Mitä etsimme? 

Onnistuaksesi ja viihtyäksesi tehtävässä odotamme sinulta:

  • Tohtoritutkintoa liiketoiminta-analytiikan alalta soveltuvasta pääaineesta (kauppatieteet, tietotekniikka, tietojenkäsittelytieteet), hyvää suomen ja englannin kielen taitoa ja opetustaitoa sekä kokemusta
  • Osaamista laadullisista ja määrällisistä analytiikkatyökaluista
  • Hyvää käytännön tietämystä digitaalisten alustoiden analytiikasta, pedagogista koulutusta sekä kokemusta oppimateriaalin tuottamisesta ja tutkimusperustaisesta opetuksesta
  • Tutkimusansioita
  • Kykyä olla rakentavassa vuorovaikutuksessa eri tahojen kanssa ja organisointikykyä 

Palkkaus

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva 16.10.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasolle 6-7. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Palkka vastaavissa tehtävissä on tyypillisesti 4200–5100 EUR/kk. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.  

Kuinka hakea?

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 17.9.2023. Liitä mukaan:

  1. Hakemus
  2. CV
  3. Julkaisuluettelo
  4. Opetusportfolio
  5. Muut mahdolliset liitteet

Tehtävään parhaiten soveltuvat hakijat kutsutaan haastatteluun etäyhteydellä tai kasvokkain. Tulemme olemaan yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuprosessin aikana.

Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Lisätietoja  

Lisätietoja antaa apulaisprofessori Timo Koivumäki, Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu, Martti Ahtisaari Instituuttipuh. 040 5073631timo.koivumaki@oulu.fi 

TyösuhdemuotoVakituinen
Työsuhteen luonneKokoaikainen
Työn toivottu alkamispvm16.10.2023
PalkkaTES
Paikkojen lukumäärä1
Työllisyysaste100%
PaikkakuntaOulu
MaakuntaPohjois-Pohjanmaa
MaaSuomi
Ilmoitusnumero2023/370
YhteysPetri Juhani Ahokangas, 0403504836Timo Koivumäki, 0405073631
Julkaistu24.08.2023
Haku päättyy17.09.2023

Kirjaudu sisään ja hae työpaikkaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.